|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ
Καλοι μου ανθρωποι! ποσα χλμ βγαζουν τα ελαστικα on/off (για τα gs εννοω) .
Καθοτι πρωην streetας δεν περναγα τις 17000χλμ (tdm 900)με τα ιδια λαστιχα! Ξερω αναλογα την χρηση ,αλλα μεσο ορο? Και αν αλλαζωντας λαστιχα βαλουμε βαλβιδες με γωνια μονιμες(ergal εννοω) ,χανουμε την ενδειξη πιεσης αερα? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ
Στο avd μου , εχω κανει 23000 χλμ αλλα μετα τα 20000 θελουν αλλαγη,περιμενω την ομαδικη....!!!metzelerr tourance exp και οδηγηση ηρεμη!!!!
αν βαλεις ergal , θα χασεις την ζυγοσταθμιση του τροχου σου....καλυτερα να την βαζεις και να την βγαζεις,,,,,σχετικα δες και εδω...http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6777 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οι περισσότεροι κατασκευαστές θεωρούν ότι μέχρι 14:000 χιλ είναι αρκετά και πρέπει να αντικαθιστώνται!!!
Προσωπικά εγώ νομίζω ότι μέχρι της 17:000 χιλ είναι καλά !! Τα continental atak τα άλλαξα στης 12:000 χιλ τα παίξανε γρήγορα ! Ελπίζω να βοήθησα !! |
|
|||
|
|||
Εχω britgestone (τι ορθογραφια και αυτη!), και 15000χλμ
Τα λαστιχα ειναι μαμισια και πετρινα μαζι ! (δυο σε ενα) μαλλον θα τα αλλαξω! Τωρα για τις βαλβιδες μιλαω τις μονιμες ,οχι για τις αποσπομενες! Στο tdm τις ειχα χωρις προβλημα,απλα λεω αν χασω ενδειξη αερα καθοτι μοντελο 08 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακομα ΟΛΑ τα bridgestone θέλουν χρόνο και κμ για να ζεσταθουν και να αποδωσουν, τα ΕΧΡ λιγοτερο και τα dunlop D607 (100% street) σχεδόν καθόλου!!! Αν θες κατι άλλο........σφύρα!!!!! |
|
|||
|
|||
Tα KAROO T ειναι υπερβολη? (για εμας στην επαρχια)
Τα φοβου με βροχη ,και σε ταξιδι ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΈΧΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!! | ταξιδευτης | Διάφορα | 4 | 05-11-2009 09:03 |
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 01:59 |
ΦΑΛΑΙΝΕΣ...ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 9 | 11-08-2009 11:36 |
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ | Gazi | Χιούμορ | 12 | 19-07-2009 05:24 |
MΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ;;;; | JOHN-X | Καλώς ήλθατε | 29 | 11-04-2009 11:29 |