|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΚΤΕΟ
Ρε παιδιά τι γίνετε με το ΚΤΕΟ στην βορειοδυτική Ελλάδα;;;;
Ρώτησα χθες σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ καστοριας και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει εγκύκλιος Και σε σταμάτημα απο τροχαία τι γίνετε; Δεν μπορώ να καταλάβω σε αυτήν την χώρα η περνάνε όλοι ΚΤΕΟ η κανένας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΤΕΟ
Και στην Πιερία το ίδιο.
Ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουν καλέσει ακόμη τις μοτοσυκλέτες για τεχνικό έλεγχο. |
|
|||
|
|||
Αθήνα τι παίζει?
Δεν έχω ενημερωθεί. Πόσο καραγκιόζηδες ποιά? Κτέο τους καμπινέδες θα τους περάσουν? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ξερει κανεις ποσο θα πληρωσουμε παραπανω οσοι παμε απο δευτερα διοτι με τις ουρες χιλιομετρων δεν τα καταφερα για το παπι???
|
|
|||
|
|||
Από 8/4/2013 ξεκινά η επιβολή προστίμων σε όλη τη χώρα για τον εκπρόθεσμο έλεγχο ΚΤΕΟ-ΜΟΤΟ. Από 10€ έως 40€ η προσαύξηση του κόστους ελέγχου σε όσους ελέγξουν τα δίκυκλα οχήματά τους εκπρόθεσμα.
Το πρόστιμο της Τροχαίας σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (άρθρο 85) προβλέπεται στα 400€. Βαριά πρόστιμα για όσους δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ τη μοτοσυκλέτα τους | ειδησεις , ελλαδα | wheels.e-go.gr Από μιά γρήγορη έρευνα Γιώργο....δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες, μάλλον πάει με τον κυβισμό, αν σκεφτείς ότι για ΙΧ η προσαύξηση είναι 16-17 ευρώ για ένα μήνα και μετά αυξάνει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Περνάνε και τα παπιά με άδεια τροχαίας ;
|
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει πιά άδεια τροχαίας Δημήτρη, πήγαν όλα στο Υπουργείο, άλλη πονεμένη ιστορία αυτή! |
|
|