|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αγορά Schuberth C3
Γειά σας μετά από ευτυχή συμβίωση 4 ετών με το Schuberth C2 μόλιςπαρήγγειλα τοSchuberth C3 στην καταπληκτική τιμή των 361 ευρώ . Όποιος ενδιαφέρεταιSchuberth C3 Metallic Anthracite at Helmet City
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά Schuberth C3
Ευχαριστουμε Δημητρη..
|
|
|||
|
|||
Mετα απο 11 χρονια Arai πηρα περυσι αυτο που παρηγγειλες..
Τωρα περιμενω να παλιωσει και να γυρισω σε ενα κρανος που θα κανει αυτα που υποσχεται. Θολο σκιαστρο για τον ηλιο και αντιθαμβωτικη που κανει τις πιο επικινδυνες διαθλασεις που εχω δει Και τα πηρα ολα αυτα μαζι με την απιθανη ηχομονωση του 480..ευρακια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κοινώς??????? for the pouts φιλαρακο μου ΔΕΝ θελουμε να σε απογοητευσουμε...το κρανος ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση οπως γινεται και με τα λαστοιχα ενα πραμα...σε αλλους καθεται στο κεφαλι μαματα και σε αλλους οχι,,οποτε αφου εισαι ευχαριστημενος απο το προιγουμενο ΚΑΛΑ κανεις και περνας και στο επομενο ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ |
|
|||
|
|||
Θολο σκιαστρο για τον ηλιο και αντιθαμβωτικη που
κανει τις πιο επικινδυνες διαθλασεις που εχω δει Με το σκιάστρο είχα ένα θέμα και στο C2 από μλκ που έκανα στο καθάρισμα και το αντικατέστησα θέλει προσοχή.Η αντιθαμβωτική ζελατίνα δεν μπορεί να βγεί? .Κατά τα άλλα έχει φοβερη ηχομόνωση είναι πολυ ασφαλες για flip-up και ελαφρύτερο από το δικό μου. Πριν από το C2 είχα το concept και είμαι ικανοποιημενος από το Schuberth Ελπίζω να μου βγει καλό |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δεν ξερω τι λετε αλλα εχω το c3 εδω και εναμισυ χρονο το εχω ταξιδεψει με βροχες.,., χιονια..,ηλιο.,.
με ακραιες συνθηκες!!!! δεν θολωσε δεν εβαλε αερα δεν ιδρωσα.,.,.,.,. και εχει απιστευτη ησυχια για ανοιγωμενο!!!!!! και μετΑ απο 8-9 συνεχεις ωρες οδηγηση ειναι σαν να μην φορας κρανος!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
C3 & system 6......είναι σχετικά όλο ίδια!!!
το θαμπωμα έχει προερθει απο λάθος καθοριστικό μέσο!!!δλδ σκληρό πανί που γρατζουνισε την ευαίσθητη αντι ηλιακή μεμβράνη του σκιαστρου...!!! Θέλει πολυ προσοχή!!! την πάτησα και εγω,,, αλλα μετα τη τρίτη αντικατάσταση του system6 μου λόγο βροχόπτωσης.....το διατηρώ πλέον καλύτερα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το νερακι δεν γρατσουναει.. ολα τα κρανη που εδωσε ο φιλος στη Θεσσαλονικη επαθαν το ιδιο στην αντιηλιακη τους .. και η ολοκαινουργια αντιθαμβωτικη που αγορασα τοποθετηθηκε απο τον δικο τους υπαλληλο στην επισης καινουργια ζελατινα και στην πρωτη βολτα τα παντα τα εβλεπα με διαθλαση αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα σε 500 ευρω κρανος.. |
|
|||
|
|||
Με γεια το κράνος φίλε αχρείαστο να είναι !!!!!
Πασκουαλε το θολωμα προκαλείται από την αντιθαμβωτικη επίστρωση που έχει το σκιαστρο εγώ με κάμποσο τρίψιμο το κατάφερα να γίνει σαν καινούριο αλλά από θολωμα δεν τα πάει και τόσο καλά πια... Έχουν κάνει παράπονα σε όλα τα ξένα Φόρα που διαβάζω αλλά οι γερμανοί ακολουθούν τη γνωστή τους προσφιλή τακτική της αδιαφορίας....:banghead::banghead: Στάλθηκε από τα κουλαδια μου.... |
|
|