|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βελτιωση 1150 GS
Μου τη βιδωσε με το 1150 gs μου (με το οποιο εχουμε πλεον συνδεθει με παραφορους ερωτες) και ειπα να το βελτιωσω λιγο. Μεχρι στιγμης τουβαλα τα εξης και δεν πιστευω στα ματια μου (και ο Τζιμας το ιδιο) με την αλλαγη προς το καλυτερο.
1/Ολινς μπρος πισω. 2/Σωληνακια υψηλης Φρεν Τουμπο και τακακια μπρεμπο μεταλλικα. 3/Λαστιχα Διγομμα Ροουντσμαρτ 2 4/Ρεμους ρεβολουσιον καρμπον ταπωμενη. 5/ Καταργηση Λαμδα 6/Φιλτρο αερα Πάιπερκρος. 7/Σελλα Μοτο-Κ με τζελ. Αποτέλεσμα ; Το μηχανακι έγινε ελαφρότερο, σταθεροτερο, φρεναροτερο, στριφτεροτερο, δυνατοτερο, γρηγοροτερο και ευηχοτερο. Μιλαμε εγινε η καλυτερη μπεμπα που ειχα ποτε ! Last edited by macrozan; 07-09-2012 at 02:21. |
|
|||
|
|||
Ε και; Σε ρώτησε κανεις;
Ωχου βραδιατικα...!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βελτιωση 1150 GS
ζηλεια, ψωρα ...
|
|
|||
|
|||
To λ γιατί το κατήργησες?
(Τις παλιές αναρτήσεις τις έχεις???) |
|
|||
|
|||
Τις έχω.
|
|
|||
|
|||
Φώτο οεο?
|
|
|||
|
|||
Να την χαίρεσαι την ανανεωμένη μπέμπα σου με πολλά ασφαλή και όμορφα χιλιόμετρα. |
|
|||
|
|||
φιλαρακι να ρωτησεις το τεχνικο κομματι του φορουμ μηπως τωρα που εβγαλες τον λ χρειαστεις αλλη χαρτογραφηση
|
|
|||
|
|||
Δεν του χρειάζεται άλλη "χαρτογράφηση".Αν θέλει και έχει τη διάθεση για "άλλα κόλπα" μπορεί να βάλει ένα συστηματάκι της Memjet και θα κάνει πλάκες στα φανάρια σε πολύ νεότερα μοντέλα.
|
|
|||
|
|||
Με μία χαρτογράφηση θα πας 10-20% επάνω σε ροπή ιπποδύναμη σε συνδυασμό με μείωση της κατανάλωσης ένα 5% λόγω ροπής στις χαμηλές στροφές. Στείλε pm αν θέλεις να το κανονίσουμε. Αν θέλεις κάνε κ μία δυναμομέτρηση έτσι όπως είσαι κ μία μετά με την νέα χαρτογράφηση να δούμε όλοι τα αποτελέσματα.
Εδιτ : Τον λ να τον ξαναβάλεις. Ο λ διορθώνει τιμή στον λόγο καυσίμου/αέρα. Συγκεκριμένα φροντίζει να τον έχει από 14-14,7 ( τελεία καύση χωρίς κατάλοιπα), μέχρι τις 5.500 στροφές. Από εκεί κ πάνω έτσι κ αλλιώς παρακάμπτεται. Με την κατάργησή του, το μίγμα σου "παίζει" κάτω από 14:1 χωρίς αύξηση ισχύος, το μόνο που κερδίζει είναι λίγο πιο αθόρυβη λειτουργία του μοτέρ, ένα "μπαμ" όταν ανοίγεις απότομα το γκάζι αλλά με πολύ πολύ βενζίνα που βρωμίζει τον θάλαμο καύσης, το περιβάλλον κ μακροπρόθεσμα θα σου βουλώσει τις κεφαλές με κατάλοιπα καύσης που μένουν στις κεφαλές, αναμιγνύονται με τα λάδια κ τα διαλύουν. Θα είχες ένα σχετικό αποτέλεσμα αν είχες αυξήσει το αβανς σε οριακές τιμές ώστε να εκμεταλεύεσαι το παραπάνω καύσιμο κ να το τρέχεις ελάχιστα σε ντραξτερ κ στην πίστα. Για βολτίσιο μηχανάκι όμως απλά το φθείρεις και το κέρδος σου είναι 1-2% στην ροπή κ 10-20 % στην κατανάλωση βενζίνης. Last edited by JohnGS1100; 07-09-2012 at 11:51. |
|
|