|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ BMW!!
Γεια χαρά σε όλους!!!!!!!!
Γιατρος είμαι και εχω λιωσει καλοκαιριατικα στις εφημεριες (τις απληρωτες εφημεριες...) και το διαβασμα καθοτι νέος ειδικευομενος και ενω μεχρι τωρα σχεση με τα δικυκλα καμια με αφορμη τον μηχανοβιο πατερα μου αποφασισα πως πιο πολυ απο αυτον εγω θελω περισοτερο μηχανη!!!! Και πλεον ειμαι αποφασισμενος πως αυτη θα ειναι bmw και ας μην την οδηγω εγω!!! Η σειρα GS ειναι ολες πανεμορφες και πανω απο ολες η R1200R αλλα δεν πιανονται με τίποτα........ Αν μπορέσω θα ξεκινήσω με την G650 gs ή xcountry που μπορω να κουμανταρω και πιο ευκολα Anyway ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΖΕΥΩ!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ BMW!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας..
|
|
|||
|
|||
Και με το καλό να αποκτήσεις αυτό που γουστάρεις πραγματικά, όσο για τον όγκο τους μη σε τρομάζει, μόλις τις καβαλήσεις τον ξεχνάς !!! |
|
|||
|
|||
καλός όρισες στην παρέα μας καλό καλοκαίρι και σε σένα
|
|
|||
|
|||
γιατρέ πρόσεχε που πάς να μπλέξεις αυτά είναι κολήματα!!! πάντος καλός ήρθες και ότι θές εδώ ήμαστε!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιώργο καλωσόρισες στο GSForum, καλή διαμονή και με το καλό η μπέμπα..!
|
|
||||
|
||||
Αγαπητέ Γιώργο,
καλωσήρθες στην παρέα μας !!!! Καλή διαμονή και πολλά καλά χιλιόμετρα .... Y.Γ. Με το καλό, σε ότι κι αν αποφασίσεις τελικά .... .
|
|||
|
|||
καλως ηρθες και με το καλο το καινουργιο σου μωρο με πολλα ταξιδια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΣΤΗΧΑ ΣΤΟ GS 1200 | PETROJOHN | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 29-07-2010 10:23 |
ΘΕΛΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ | ntinopoulos | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 18-03-2010 10:20 |
ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? | kostasvar | Ανέκδοτα | 12 | 06-02-2010 20:15 |
ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; | Alext | Χιούμορ | 4 | 23-05-2009 14:57 |