|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
0+0=? ρεζερβα!!
0+0=?
Αυτή την ερώτηση θα σας υποβάλω! τον τελευτεύο καιρό το τεπόζιτο μου φτάνει -απο χαζομαρα μου-πολές φωρες΄στην ενδηξη 6, 3, 2, και εφτασα και στο 0 !! καλα το διαβάσατε στο 0 , ΕΚΕΙ λέω τη γυνετε σβινει ξαφνικα ? πάει με τις αναθυμιάσεις οσο πάει ? ΣΕΔ ΔΎΟ περηπτοσοις την μία φωρά με 0 εκανα 500 μετρα και την δευτερη 1000 μετρα οχι οτι μου εσβισε μπήκα σε βενζινάδικο . Βεβαια πιστεύω ότι έχει να κάνει με όλη την κατανάλωση που έχεις όπως και με την ρεζέρβα ανάλογα με τον τρόπο και τοπο οδυγησεις αλοτε σου βγένει στα 50 αλοτε στα 30 , αλοιος κέει στην πόλη αλοιος σε ταξήδι !!! Πολύ θα μου πούνε , ρε φίλε 300 χλμ βγάζει το μοτεράκι σου στο 0 κολησες?? ενταξη δεν λέω αλλα να ποιάσουμε και καμια φιλισοφική σηζήτηση περη ανέμων και βενζινών!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 0+0=? ρεζερβα!!
Απόσπασμα:
με <<0>> στον υπολογιστη εχω κανει 2 χλμ.....(εννοειτε δεν εσβησε και πηρε 32,6 λιτρα...απο ...εμπιστη αντλια) εννοειτε δεν το συνιστω σε κανεναν ...ωσ συνηθως οταν η αυτονομια φλερταρει με τα 100 χλμ.......παω για.........καυσιμο!!! Last edited by vasorfa; 08-01-2010 at 13:40. Λόγος: α |
|
|||
|
|||
Οπως θα εχετε καταλαβει η BMW εισαγει νεες εννοιες στα μαθηματικα:
0+0=2 (χλμ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
0+0=10-15!!!!!!(by Gemara) |
|
|||
|
|||
Με 0 στον υπολογιστή, συνήθως περνάω τα 10-15 χλμ και φουλαρω με 17-18.λίτρα. Το έχω δοκιμάσει και μέχρι 30 χλμ και φούλαρα 19,5 λίτρα.
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδια δεν πρέπει να μένει άδειο το τεπόζιτο για να μην μαζεύει όλα τα σκουπίδια η αντλία !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή η τρόμπα είναι μέσα στο ντεπόζιτο ο μοναδικός τρόπος να ψυχθεί είναι η βενζίνα , γιαυτό το λόγο δεν πρέπει να αφήνομε το ντεπόζιτο στον πάτο Κάπια στιγμή θα τα δόση η τρόμπα σε ανυποψίαστο χρόνο και δεν θα ξέρομε το γιατί |
|
|||
|
|||
Προβλημα με αερα στην τρομπα ειχαν (εχουν?) τα diesel. Ο δεικτης ειναι ηλεκρονικος και υπολογιζει αναλογα την μεση καταναλωση ωστε να μην ξεμεινει και αυτος που κυνηγα τα μηδενικα.!!!
|
|
|||
|
|||
Και για να μην πάρει αέρα η αντλία (αυτό το έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οχι δεν ισχυει!!! Πολλα οχηματα, αυτοκινητα και μοτοσυκλετες, με ψεκασμο ¨η με καρμπυρατερ εχουν μεινει απο βενζινη τελειως και μετα απο πληρωση με 1-2 λιτρα βενζινης πηραν κανονικα μπροστα!! Οι αντλιες αυτες δεν εγκλωβιζουν αερα μεσα τους αφου δουλευουν με αυτόν!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρεζερβα ποια ρεζερβα???? | Kwstas_kef | Τι μας έτυχε | 65 | 03-09-2009 22:39 |