|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΦΙΚΟ
Εστιάστε απο 0,96 εως 1,10.PIC_0091.mp4 video by spitiko - Photobucket
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΦΙΚΟ
είναι ο μ@λ@κ@ς που μπορεί να σε σκοτώσει στα καλά καθούμενα είπαμε?????????????????
|
|
|||
|
|||
Ο Χρηστός κι η Παναγία!!!
Για πολλά κιλά μιλάμε... |
|
|||
|
|||
Ειναι ο κλασσικος με αρχαιο οχημα πλαστο διπλωμα και πολλη αληθινη βοτκα..
Βοηθεια μας.. |
|
|||
|
|||
Γιάννη τον είδα στον καθρέπτη την τελευταία στιγμή και φρέναρισα ακαριαία Άγιο είχαμε αν δεν ήταν η παρέα ακόμα θα τον έδερνα
|
|
|||
|
|||
κοπροσκυλο
|
|
|||
|
|||
Ουτε που θα το πηρε χαμπαρι....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά αυτά γίνονται....δυστυχώς! Και δεν ξέρω αν αυτό είναι χειρότερο ή αυτό που έκανε παληκάρι με 1200 σε μένα στις στροφές μετά τα Λουτρά. Συνεχώς ερχόταν δίπλα μου ενώ κρατούσα στα δεξιά του δρόμου και κρατούσα την απόσταση από ένα Adve που είχα μπροστά κι αριστερά. Τελικά αποφάσισε να με περάσει σε δεξιά στροφή. Κι ενώ είχα το νου μου στους καθρέφτες όπως καταλαβαίνετε στη στροφή και πλαγιασμένος δε γίνεται . Εκείνη την ώρα τα πήρα στο κρανίο, αλλά αποφάσισα να μη δώσω συνέχεια όταν φτάσαμε στο Σοφικό για να μην κάνω την εκδήλωση μπάχαλο. Δεν ξέρω ποιό είναι το παληκάρι και λίγο με ενδιαφέρει, αλλά όποιος δε μπορεί να σεβαστεί μίνιμους κανόνες συμπόρευσης να πηγαίνει μόνος του. Αν μη τι άλλο δε φταίει κι ο επιβάτης μου που δεν έχει πείρα από μηχανές και τρόμαξε όταν έκανα τιμονιά για να ξαναβουτήξει η μηχανή! |
|
|||
|
|||
Λιγο ηθελα να τον κυνηγησω και να τον αρχισω στις μαπες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΔΙΣΚΟ TOURATEC H' THS BMW | ANASTAZ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 44 | 17-12-2011 01:36 |
KTM 525 SX ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 22-08-2011 17:41 |
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | Nondas | Αυτοκίνητο | 9 | 08-06-2011 11:14 |
ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ... | ARGI | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 06-09-2010 20:01 |
ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | Alext | Χιούμορ | 2 | 05-09-2009 11:18 |