|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Κυριακη 5-6-2011 χωματινη βολτα
Θα ηθελα να σας ανακοινωσω οτι την κυριακη 5-6-2011 εγω με μια παρεα, κατα 80%, αποφασισαμε να κανουμε την τελευταια χωματινη βολτα πριν το καλοκαιρι. Η βολτα αυτη θα ειναι στα ορη Παρνασσος, Γκιωνα, Βαρδουσια, Οιτη.
Η εισοδος, κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι απο Παρνασσο, θα παμε προς Γκιωνα, λιγο ανατολικα τα Βαρδουσια και απο το χωριο Αγ.Αθανασιος (Μουσουνιτσα) θα μπουμε Οιτη. Τελικος προορισμος η Παυλιανη. Οπως συνηθιζουμε πλεον, φαγητο σε ταβερνες δεν θα υπαρχει. Θα εχουμε πανω μας οτι φαγητο θελει ο καθενας, θα κατσουμε κατω απο ενα δεντρο και θα απολαυσουμε την φυση, τρωγοντας. Η επιστροφη θα γινει απο την εθνικη οδο. Απο ασφαλτο, φυσικα θα ειναι και η αφιξη μας στην Αραχωβα. Η εκδρομη θα ειναι ημερησια και επειδη ειναι καπως μακρια θα ξεκινησουμε πολυ-πολυ πρωι. 530 δηλαδη, ωστε να ειμαστε 8-830 στο σημειο εισοδου για χωμα. Σας βαζω και εναν χαρτη στο περιπου με την διαδρομη. Συντομα θα την αναλυσω περισσοτερο και με την βοηθεια ενος γνωστου μου που ειναι απο τα μερη και θα οριστικοποιηθει. Φυσικα, ακομα και για μενα, δεν ειναι τιποτα σιγουρο. Οι υποχρεωσεις παντα μας κανουν ν αναβαλλουμε πολλες απο τις δευτευουσες ασχολιες μας. Σημειο συναντησης θα ειναι τα Mc Donalds στην εθνικη οδο στο βενζιναδικο της BP, λιγο πιο πανω απο τα διοδια των Αφιδνων, στις 530πμ. Αυτα για την ωρα. ΥΓ. Επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα κουβαλαω μαζι μου το εξτρα τεποζιτο, ισως για καποιους να θεωρηθει επικινδινο να με ακολουθησουν. Το καταλαβαινω. Last edited by emix; 17-05-2011 at 17:58. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακη 5-6-2011 χωματινη βολτα
Και ο χαρτης φυσικα.
|
|
|||
|
|||
Για βάλε και εμένα στην λίστα Ηλία !!! Πρώτα ο ΘΕΟΣ θα γυρίσω την προηγούμενη Κυριακή από ΣΥΡΡΑΚΟ ,αλλάζω ζάντες και πάμε χώμα !!!
|
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Σταυρο μαχημεεε!!!!!!
Μηπως ξερουμε αν η διαδρομη "βγαινει" και με ασφαλτινα? ή ειναι πολυ hardcore? |
|
|||
|
|||
εσυ ετοιμασου για το level 2 και παρε ενα ζευγαρι χωματινα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αχχχχχχ....εχουν σπασει τα δαχτυλακια μου να δινω απ το μαρτιο που την πηρα την ρουφιανα την μπουμπου! |
|
|||
|
|||
εμ!μου θελεις ακριβα σπορ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν και θα ειναι καλοκαιρι με τα χιονια να εχουν λιωσει και ισως και με ουτε καν βρεγμενα σημεια, ειμαι λιγο επιφυλακτικος για τ ασφαλτινα. Λογικα θα γινεται αλλα δεν μπορω να σου πω. Ισως αν ρωτησω τον γνωστο μου που ειναι απο εκεινα τα μερη, να μπορεσει να μας πει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θέμα ξέρεις φίλε πιό είναι όμως .... Μετά δεν θα θέλεις να τα βγάλεις τα χωμάτινα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για να το δω μεχρι τοτε μπας και κανω καμια κινηση να της παρω και κανενα τακουνακι....να ειμαι και πιο ανετος στο λεβελ 2!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Κυριακη 1-5-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 164 | 02-05-2011 04:23 |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Κυριακη 6-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 109 | 07-03-2011 03:43 |
Κυριακη 28-11-2010 γρηγορη χωματινη βολτα | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 22 | 09-01-2011 14:06 |
Κυριακη 14-2-2010 μικρη χωματινη αποδραση | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 16-02-2010 11:10 |
Και εγενετο χωματινη...! | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 06-12-2009 19:15 |