|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
HELP! ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΚΙΒ.ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Ξεκίνησα το ταξιδάκι μου με τη γυναίκα μου και ενα φιλίκο ζευγάρι για Κροατία μέσο Βουλγαρίας,Σερβίας όταν το μωρό μου (GS 1150R)με άφησε απο κιβ.ταχυτήτων.Το κατάλαβα έγκαιρα και σταμάτησα πριν τα σπάσει όλα μέσα στο κιβώτιο.Αφού τηλεφώνησα σε γνωστό μάστορα και επιβαιβέωσα τη βλάβη γύρισαμε Ελλάδα με οδική βοήθεια.Το GS έχει 75000km.Θα το ανοίξω μόνος μου να βγάλω το κιβ. και με την ευκαιρία να αλλάξω το δίσκο συμπλέκτη.Η βλάβη είναι 90% τα ρουλεμάν του κιβωτίου εντός.Ξέρετε που να βρω τα ανταλακτικά σε λογικές τιμές ή κάποιο συνεργείο να το επισκευάσει όπως πρέπει?Ειμαι στην επαρχία (Αλεξανδρούπολη)και το ποιό κοντινό εξουσ.συνεργείο ειναι στην Ξάνθη.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: HELP! ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΚΙΒ.ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Δίσκο θα σου έλεγα να φτιάξεις τον δικό σου (να καρφώσεις υλικό) 30€ και πιο ενισχυμένος
Χτένι θα βρεις στο http://www.motobins.co.uk/ τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς θα τα βρεις εδώ http://www.beemerboneyard.com/index.html και εδώ http://www.motorworks.co.uk/ Από Ελλάδα εδώhttp://www.bmw-motoshop.gr/index.php να τους πεις πως θέλεις μεταχειρισμένα Για συνεργείο προτιμώ αυτό στο Γέρακα αλλά και ένα άλλο μάστορα που είναι επιστήμονας αλλά θέλει το πάσο του Καλή τύχη φίλε μας Last edited by soter3gm; 08-09-2009 at 22:10. |
|
|||
|
|||
ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου σε ερώτηση που έκανα σε γνωστό μου μάστορα που είναι σε επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της bmw μου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν σε συμφέρει και ότι αν χρειάζεται και κανένα γρανάζι μπορεί να φτάσει και τα 1500€, ενώ αν ταχτείς μέσο ίντερνετ μπορεί να το βρεις το κιβώτιο 1000€ ακόμα και 800€
|
|
|||
|
|||
Καλή δύναμη Θοδωρή και περιμένουμε φωτορεπορτάζ!!!
|
|
|||
|
|||
καλη δυναμη κ καλο κουραγιο!!!!
|
|
|||
|
|||
+1200 ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ............
|
|
|||
|
|||
αν δεν έχεις κουρέψει δόντια από τα γρανάζια και αν το πρόβλημά σου είναι τα ρουλεμάν όντως, συμφέρει να το κατεβάσεις και να το φτιάξεις
το σασμάν για να κατέβει, να ανοιχτεί και να ξαναδεθεί, υπολόγισε γύρω στα 150-200 ευρώ, τιμές πάτρας η εργασία, αναλόγως τις εργατοώρες που θα χρειαστούν γρανάζια, αναλόγως το γρανάζι, μέχρι και 300 ευρώ στην περίπτωσή μου, 1100gs ρουλεμάν, αναλόγως το ρουλεμάν, γύρω στα 40-60-100 ευρώ αν χρειαστείς γρανάζι δευτερεύοντος, το μάνιουαλ λέει πως καλό είναι να αλλάζει όλος ο άξονας με τα γρανάζια του δευτερεύοντος, χώρια που δεν πουλάνε ξεχωριστά τα γρανάζια του στην περίπτωση αυτή σε συμφέρει να κοιτάξεις για κιβώτιο στα ιντερνέτια και να πάρεις ένα γουρούνι στο σακκί ή να δώσεις το δικό σου για φτιάξιμο, να πληρώσεις τα όσα παραπάνω σου ζητήσουν και να ξέρεις πως έγινε σωστά η δουλειά σου μπορείς να στείλεις το κιβώτιο σε ένα παλικάρι από το advrider που αναλαμβάνει δύσκολες περιπτώσεις, αλλά θα σου στοιχίσει τα διπλά, αφού θα πρέπει να το λύσει κάποιος, να το ταχυδρομίσεις και να το δέσεις μόνος σου ή σε δικό σου συνεργείο άνοιξες τις βαλβολίνες; είδες γρανάζια σαν ψιλοκομμένο τουμπεκί; ί χρώμα έχουν οι βαλβολίνες; ακούς θορύβους περιστασιακά ή κατσαρολικά να χτυπάνε εκεί μέσα; από τη στιγμή που θα ανοιχτεί το κιβώτιο από έναν υπεύθυνο μάστορα θα δείς τι έχει μέινει εκεί μέσα, αν αξίζει να επιδιορθωθεί ή να αντικατασταθεί και τότε ξανακουβεντιάζουμε απαξ και κατέβει ο άξονας του διαφορικού, έχε κατά νου να αλλάξεις χτένι και δίσκο όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, να ζητήσεις να σου τσεκάρουν την βαλβίδα της νεκράς, εγώ έπρεπε να είχα επιμείνει να μου την αλλάξουν μιας και τώρα ανάβει πράσινη ένδειξη μέχρι και στην 5 και το σημαντικότερο για μένα, να αλλάξεις όλα τα τσιμουχάκια, μιας και τραυματίζονται εύκολα από το βγάλε βάλε και μετά σε δεμένο κιβώτιο μπορεί να παρατηρησεις διαρροές βαλβολίνης. οι τιμές που ανέφερα είναι ενδεικτικές για να ξέρεις περίπου τι σε περιμένει στο Motorworks πουλανε μεταχειρισμένα επισκευασμένα κιβώτια, που μπορέι να σου ζητήσουν το δικό σου για τράμπα, συν την διαφορά αυτά τα ολιγα για την ώρα, οτι χρειαστείς ρώτα |
|
|||
|
|||
Κώστα έχεις αλλάξει μόνος σου δίσκο χτένι κλπ κλπ ???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |