|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ G650GS
Φίλοι μου και συμπολεμιστές μονοκύλινδροι(και όχι μόνο) πόσο χρόνο βγάζουν οι μπαταρίες EXIDE πρώτης τοποθέτησης;
Εγώ την έχω 2 χρόνια και 7 μήνες και συμπληρώνω με απεσταγμένο νερό αλλά τώρα τελευταία(στα κρύα) όταν είναι ζεστή η μηχανή στο πρώτο πρωινό δρομολόγιο και αφού φτάσω στη δουλειά και σβήσω το μοτερ πρέπει να το αφήσω κάνα 10λεπτο να κρυώσει για να πάρει μπροστά! Αν βέβαια κάνω πιο μεγάλη διαδρομή(αρκετά μεγάλη) τότε όλα ΟΚ! Λέτε να έχει πέσει η μπαταρία και να μην προλαβαίνει να φορτίση για να δώσει αρκετό ρεύμα στην εκκίνηση; Την έχω φορτισει την μπαταρία ήδη 2 φορές Αραγε είναι εκεί το θέμα μου έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ G650GS
Για πρώτη δόση, μάζευε λεφτά. Αλλιώς βάζε τον συντηρητή, μέχρι να πάρεις το δώρο των Χριστουγέννων
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου δεν με βοήθησες
|
|
|||
|
|||
Στο είπε χωρίς να σε αγχώσει.Μάλλον είσαι για καινούρια
|
|
|||
|
|||
Mήπως έχεις αφήσει το μηχανάκι για μεγάλα χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα να πέσει η μπαταρία??
Η δικιά μου είναι στο μηχανάκι 4 χρόνια η exide και δεν έχει πάθει τίποτα! Πάντως πρόσφατα μίλησα με μπαταριατζή και μου έλεγε για τις yasa made in korea πολύ καλά λόγια !!! |
|
|||
|
|||
αν καταλαβα μηλας για μπαταρια με υγρα ? αν ειναι ετσι την βαζεις για φορτιση και εισαι οκ ,αν ειναι κλειστου τυπου και την εχεις ξαναφορτησει τοτε πας για αλλη ...
|
|
|||
|
|||
βαλτην για φορτιση σε μηχανημα (φορτιστη)
αν συνεχισει τα ιδια, παρε αλλη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη συμπεριφορας G650GS 2011 | drummarios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 29-07-2011 23:07 |
G650GS '10 ή '11? | drummarios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 119 | 30-05-2011 04:51 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ G650GS | stelanja | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 31-03-2011 21:32 |
Αγορά G650GS 2009 | stelanja | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 14-01-2011 13:43 |
NEO BMW G650GS | S.T | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 18-02-2009 00:44 |