|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ποτέ ξανα "λάστιχο"??
Δειτε τα βιντεακια..
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4tQ6hFqifE8 (Το site της εταιρειας..) Last edited by black_hawk; 21-11-2011 at 00:18. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποτέ ξανα "λάστιχο"??
Δε γνωριζει κανεις τπτ σχετικα??
|
|
|||
|
|||
Καλο φαινεται.....!
Αλλα δεν γνωριζω κατι........ |
|
|||
|
|||
Καλό φαίνεται το σύστημα, αλλά τί γίνεται αν μπει καρφί στο πλαί π.χ. αν είσαι πλαγιασμένος;;;
|
|
|||
|
|||
Ε.. Στατιστικα, το 80-90% (για να μην πω και παραπανω..) των καρφιων, καρφωνονται στην περιοχη της "κορωνας"!
|
|
|||
|
|||
Λέει ότι δεν επιτρέπεται να μπαλωσεις τέτοιου τυπου λάστιχο πέρα απο την περιοχή της κορώνας...!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παίξε κανένα τζόκερ, πρώτα θα πιάσεις αυτό και μετά λάστιχο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το ίδιο βίντεο το έχω δει εδώ και ένα χρόνο…ίσος και παραπάνω…
|
|
|||
|
|||
Κάτι αντίστοιχο πάντως, υπάρχει και στα ποδήλατα. Σαμπρέλα με gel. Δυο φορές έβαλα τέτοια σαμπρέλα και την πέταξα! Υποτίθεται ότι το gel έπρεπε να καλύψει την τρύπα (από τριβόλι), αυτό έφευγε όλο από την τρύπα με αποτέλεσμα να γίνεται χάλια όλη ρόδα και εγώ να μένω στην μέση του πουθενά!
Κάτι τέτοια τεχνάσματα, απλά δεν δουλεύουν! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
"El Caminito del Rey" ("Το μικρό μονοπάτι του βασιλιά") | black_hawk | Κόσμος | 15 | 25-10-2011 17:55 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |