|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ GS1200 '10
Καλησπέρα συμφορουμίτες,
επειδή είμαι στην αναζήτηση ελαστικών για την μοτο μου, μήπως έχει κάποιος ψαγμένος καμιά πρόταση? Η χρήση είναι κυρίως άσφαλτος αλλά θα ήθελα, και λόγω απειρίας, να μην με προδώσει στις σπάνιες χωμάτινες εξορμήσεις μου!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ GS1200 '10
Κλασική ερώτηση Δημήτρη έχει ξανά τεθεί χιλιάδες φορές.
Ανάλογα την εποχή κάθε χρόνο βγαίνουν και καινούργια μοντέλα που ειναι "λένε" καλύτερα απο τα προηγούμενα. Γράψε λίγα παραπάνω : τι διαδρομές κάνεις ποσά χλμ άσφαλτο και ποσά χώμα το χρόνο. Το θες για μέσα στην πόλη κυρίως (άρα να ζεσταινεται γρήγορα) ή μόνο για μακρυνες διαδρομές ; Θέλεις να ειναι καλό στη βροχή περισσότερο ; Δίνεις περισσότερο βάρος στην διάρκεια του ελαστικού ; ή Στην κορυφαία απόδοσή του ; Πες μας περισσότερα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Κυρίως πόλη δουλεύονται και με ενδιαφέρει το καλό κράτημα στο βρεγμένο και μάλλον μ' ενδιαφέρει περισσότερο η απόδοση
|
|
|||
|
|||
Dunlop TR-91 με κλειστά ματια:
1. Καταπληκτικό στην άσφαλτο. 2. Κρατάει απίστευτα σε βρεγμενο. 3. Η απόδοση του διαρκεί το πολύ 12-13.000 χλμ αν πηγαίνεις και ταξίδια. 15-16.000 αν είσαι κυρίως μέσα στην πόλη. |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Τα φοράω εδώ και ενάμιση χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
|
|
|||
|
|||
Ξέρετε τι παίζει από τιμές?
κανένα καλό μαγαζί? |
|
|||
|
|||
Δες ομαδικές αγορές...... αγορά ελαστικών Αθήνα
Δες και αυτό http://www.gsforum.gr/f25/%CE%91%CF%...A%CE%AC-42906/ ίδια λάστιχα φοράμε |
|
|