|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
help....ψαχνω konverter απο [.ts] σε....(.mov) (.avi) (.mp4)
ομοσταυλοι...τα φώτα σας...
computerακιδες του foroum ενωθείτε ψάχνω ένα αξιόπιστο konverter....ενα προγραμματακι δηλαδή.... για να μετατρέψω .ts files σε (.mov) (.avi) (.mp4)... ο λόγος είναι ότι κατεβάζω μεσώ PVR dreambox...και γραφώ σε σκληρο δίσκο...όμορφα πραγματάκια... όπως το dakar... μέχρι στιγμής δοκίμασα με κάποια που κατέβασα απο το net...άλλα παπαλα ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: help....ψαχνω konverter απο [.ts] σε....(.mov) (.avi) (
Σου κάνει αυτό...?
TS Converter - TS to Video Converter, Video file to TS Converter Αν όχι, πες μας τι έχεις δοκιμάσει για να μη βάζουμε τα ίδια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κωστή tnx θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία... δοκίμασα 2-3 άλλα κάτι δεν πήγαινε καλά....... |
|
|||
|
|||
Βλέπω πως στο Any DVD Converter που έχω στο pc ανοίγει αρχεία .ts.
Ρίξτου μια ματιά, ίσως δεν είναι τόσο πρακτικό όσο το ConvertXToDVD, αλλά έχει διάφορα καλούδια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικο αυτό το δοκίμασα, άλλα τπτ...το χρησιμοποιείς???...εάν ναι... τότε θα το ξανά κάνω εγκατάσταση.....και ίσως χρειαστώ κ την βοήθεια σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το χρησιμοποιώ κ έχω κάνει μετατροπές αρχείων αλλά ποτέ .ts. Βέβαια το render αργεί πολύ. Μου το θύμισε συνάδελφος, το απόλυτο εργαλείο είναι το Adobe Media Encoder αλλά δεν ξέρω το βρίσκεις μόνο του ή μόνο στo Creative Suite της Adobe Last edited by nivam; 12-01-2012 at 12:03. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για την ερασιτεχνική χρήση που του κάνω, το AVS Video Converter, δεν με έχει κρεμάσει πουθενά.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Leawo Total Media Converter
Free Video Converters, DVD Converters for Win & Mac from Leawo - FLV Converter, AVI Converter, iPod Converter & more Πολύ καλό. Οτι πρέπει για τη δουλειά που το θέλεις!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Της έκοψαν κλήση γιατί οδηγούσε ενώ χρησιμοποιούσε... δονητή! | gsmaniac | Χιούμορ | 24 | 05-09-2010 06:56 |
Βίασε και σκότωσε την 11χρονη μέσα στο αυτοκίνητο ο Αλβανός δράστης | S.T | Ελλάδα | 18 | 24-08-2010 22:00 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 12:50 |
Μοτοσικλετιστής πυροβόλησε όχημα που τον προσπέρασε... | skippybi | Επικαιρότητα | 10 | 07-11-2009 14:47 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |