|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Χαρίζονται Τροπικά Ψαράκια!
Στη διάθεση όποιου φίλου του αρέσουν και μπορεί να τα ταιριάξει με το ενυδρείο του γιατί αλλάζω "ρεπερτόριο" ψαριών!
Ένα σκαλάρι ίσα με 8 πόντους, μαζί με το φιλαράκι του το Pearl Gourami και ένα ζωηρό molly που μπορεί να είναι και 1,5 πόντο μακρύ! Παρέα μου τα έχω ένα χρόνο περίπου. Όσοι ενδιαφέρονται με ρωτάνε πως μπορούν να τα παραλάβουν ή τους τα πάω εγώ εδώ κοντά, με την προϋπόθεση... να τα φροντίζουν! Είναι αυτά που φαίνονται στη σημερινή φωτογραφία. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαρίζονται Τροπικά Ψαράκια!
ο πειρατής μπορεί να τα θέλει...
|
|
|||
|
|||
ο πειρατής έχει ύφαλο τρελό αγόρι
|
|
|||
|
|||
Γιατί...? Δεν μπορεί να πιάσει δικά του? Άλλος νότιος γείτονας παρέλαβε, άρτι, ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
Ναι Βασίλη, θα πάω αύριο στην παραλία να τα ρίξω μέσα να του πάνε σιγά σιγά στο νησί!
|
|
|||
|
|||
Σταύρο σού' ρχονται. Μέχρι να φτάσουν εκεί, θα έχουν γίνει θαλασσινά τελείως!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Με τετοια κριση μην εισαι σιγουρος οτι θα πανε σε ενυδρειο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χαχαχαχαχαχα θεικό σχόλιο ...τηγάνι μυρίζει. Ο Βαγγέλης που πήρε το ενυδρείο μου νομίζω θα μπορούσε να τα αξιοποιήσει !!!!!!!! |
|
|||
|
|||
μπραβο στον χαριζοντα, καλη κινηση σε τουτες τις δυσκολες εποχες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κυριακη 26/6 χαλκιδικη | man gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 23-06-2011 17:45 |
Επικίνδυνα τρία στα δέκα φωτάκια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 09-12-2010 17:38 |
Κυριακατικη καφεδ-ουζο κατασταση στη Χαλκιδα ... | ace_gln | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 90 | 19-01-2010 07:44 |
...Ανοιξιάτικα Κυριακάτικα καφεδακια / βολτιτσες!!! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 20-05-2009 18:34 |
Κυριακάτικη βόλτα στην Χαλκιδική. | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 18-05-2009 12:16 |