|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απαγορεύτηκε το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
in.gr - Απαγορεύονται στην Ελλάδα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα με νικοτίνη - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία
Επειδή έχει νικοτίνη ..... γιατί το κανονικό τι έχει δηλαδή???? Άλλο ένα δείγμα επίδειξης δύναμης από τις καπνοβιομηχανίες????? Άλλος ένας υπουργός που τα τσέπωσε??? Κρίμα.... και είχα να καπνίσω πάνω από μήνα.... Αν έχουν τέτοια πρεμούρα με την υγεία μας...ας απαγορεύσουν και τα κανονικά τσιγάρα ... αλλά δεν νομίζω να τολμάει κανείς |
|
|||
|
|||
Είναι απίστευτοι πια οι τύποι...
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απαγορεύτηκε το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Επειδη το εψαξα λογο δουλειας απο αλλου ειναι Γιωργο.
Οπως επισης μια ουσια στο υγρο που ριχνουν στην πιπα μπορει να δημιουργησει αναλογα τον ανθρωπο και τις αλεργιες σε διαφορα περιστατικα απο χαλαρα μεχρι λιγο ποιο σοβαρα... Και απο την στιγμη που δεν εχουν αδεια απο τον ΕΟΦ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ γνωστοποιησης τοτε τα πραγματα μπλεκουν!! Οπως ειναι βεβαια πολλα συμπληρωματα διατροφης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το εχω παραγγηλει....... |
|
|||
|
|||
Το εχω παραγγηλει.......[/quote]
Last edited by commander; 09-12-2011 at 15:02. |
|
|||
|
|||
Vara θέλει ο μπουνταλάς??? Που 'ναι πιο χαμηλό???
|
|
|||
|
|||
Οπως ειπαν και παραπανω.....μεγαλα συμφεροντα και πολυ χρημα που χανεται απ'τις καπνοβιομηχανιες....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εν πάσει περιπτώσει... οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι βρήκαν ποιό έξυπνο τρόπο για να το περιορίσουν. Στις Ηνωμένες Πολιτείες πάντως έχει ήδη τεθεί το θέμα της φορολόγησης του «ηλεκτρονικού τσιγάρου» όπως ακριβώς φορολογούνται και τα κανονικά τσιγάρα, μιας και η κατακόρυφη άνοδος των πωλήσεων έχει μειώσει τα έσοδα από τις πωλήσεις των τσιγάρων. Αναφορικά με τις αλλεργίες οι σοβαρές εταιρίες διανομής των εν λόγω προϊόντων ενημερώνουν για τις αλλεργίες και για αυτό τον λόγο υπάρχουν 2 είδη υγρών αναπλήρωσης τα ονομαζόμενα PG ή VG.... PG = propylene glycol VG = Vegtable Glycerin Και είναι η βάση του υγρού... στο δια ταύτα τώρα η χρήση είναι συνήθως φθίνουσα και έχω πολλά παραδείγματα όπως και τον εαυτό μου...που το μειώνεις και το κόβεις εν τέλει.....και εκεί πιστεύω οτι ενοχλούνται οι βιομηχανίες..... Κατά την ταπεινή μου άποψη υπάρχουν πολλά συμφέροντα πίσω από αυτή την απόφαση....δεν είναι μόνο για το δικό μας "καλό" Last edited by Akyla; 09-12-2011 at 15:10. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγουρα Γιωργο στο βαθος υπαρχει πολυ παρασκηνιο αλλα δυστυχος ετσι ειναι δομημενη νη ζωη... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηλεκτρονικό ΚΕΠ | Xanthi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 16-12-2010 02:00 |
Ηλεκτρονικό ΚΕΠ - Πολύ χρήσιμο - | MARK | Χρήσιμα | 5 | 04-10-2010 12:53 |
www.bikeit.gr Νέο ηλεκτρονικό περιοδικό μοτοσυκλέτας | tman | Διάφορα | 12 | 02-10-2010 15:54 |
Μαθητής τιμωρήθηκε με κάπνισμα 42 τσιγάρων | skippybi | Κόσμος | 10 | 23-08-2009 15:16 |
Γνωρίζετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο; | Arkas | Διάφορα | 11 | 25-05-2009 15:25 |