|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Πωλειται R 1150 GS ADVENTURE
Καλησπερα σας ......Για προσωπικος λογους τελικα αποφασισα να πουλησω την μηχανη μου...
R1150GS ADVENTURE, 10/2002 και εχει.... - ABS - Θερμενομενα χερουλια - Βαλιτσες και τις τρεις (τις μεταλικες) - Bagster - Tankbag της Touratek - Προστατευτικο ποντεσιομετρου BMW - Προστατευτικο καταλυτη στο δυπλο σταντ της Touratek - Προβολεις ομειχλης απο το 1200GSA - Λευκα φλας - Προεκταση ζελατινας της Wunderlich - Προστατευτικα καγκελα BMW - Xουφτες της Touratek (δινονται και οι δικες του) - Carbon δεξι καπακι κατω απο το ντεποζιτο - 51.000Χλμ - Τιμη....................6.900€......... Οποιος ενδιαφερετε παιδια, ας μου τηλεφωνησει: Αντωνης 6937000692 Ευχαριστω..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλειτε R1150GS ADVENTURE
Κρίμα φίλε.............πάντως την βλέπω σε καλή κατάσταση δεν θα έχεις πρόβλημα..καλοπούλητη.
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητη! Η μοτό φαίνεται σε άριστη κατάσταση και η τιμή είναι πολύ καλή για όλα αυτά τα αξεσουάρ. Οι βαλίτσες είναι οι δικές της? Φαίνονται διαφορετικές και ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει αυτή την εποχή να πάρω.
|
|
|||
|
|||
Οι δικες του ειναι φιλε μου...τις βγαζει σε ασημι χρωμα αλλα οι δικες μου ειναι μαυρο ματ με ασημι.
|
|
|||
|
|||
Κάνεις ανταλλαγή με αυτό?????????
|
|
|||
|
|||
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερων που διχνετε αλλα δεν θα ηθελα να δωσω ξεχωριστα καποια αξεσουαρ της μηχανης οπως μου λετε στα π.μ,θελω να πουληθει οπως ακριβως την βλεπετε στην φωτο και δεν με ενδιαφερει καμια ανταλλαγη με οποιαδηποτε μοτο...Σας ευχαριστω..
|
|
|||
|
|||
καλη πωληση/πολυ ομορφη μηχανη
|
|
|||
|
|||
Για να μην με παρεξηγήσει ο φίλος.. (π/μ δεν έχωστείλει βέβαια)
Το παραπάνω, για ανταλλαγή το είπα σε μορφή πλάκας, λόγω ότι είναι καλή μοτοσικλέτα και να ανταλλάξω 1150 με 1150. Αν τώρα δεν θέλει ο φίλος το σχόλιο, παρακαλώ να διαγραφεί. Καλοπούλητο το εργαλείο. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σχόλια "ειδικά" από σένα, είναι πάντα ευπρόσδεκτα .... (και μην ντρέπεσαι για το πμ που έστειλες .... δεν είναι κακό να θέλεις ν' ανταλλάξεις την μηχανή σου με κάτι καλύτερο ..... )
|
||||
|
||||
Καλοπούλητο το εργαλείο Αντώνη ....
Πολύ προσεγμένο ΚΑΙ "φορτωμένο" ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλειται R1200GS ADVENTURE 09' | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 13 | 14-07-2010 20:20 |
Ζελατίνα 1150 gs adventure... | kotskofi | Ζήτηση | 1 | 07-05-2010 15:31 |
Πωλείται 1150 gs ADVENTURE | PITS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 20-12-2009 17:56 |
Πωλειται τελικο απο Adventure '09 | Benjamako | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 13-11-2009 16:38 |