|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Ο κύβος ερρίφθη.... και φέτος,όπως σχεδόν τα τελευταία 10-12 χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε το "ετήσιο προσκύνημα" μας στα Ζαγόρια.
Θα επισκεφτούμε με τις δυο κυρίες μου(πρώτα ο Θεός) την περιοχή στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου,η έδρα μας για ακόμη μια φορά θα είναι το Πάπιγκο. Δεδομένου ότι έχουμε σχεδόν εξαντλήσει το Ανατολικό,το Δυτικό και το Κεντρικό Ζαγόρι,αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μια κοντινή περιοχή/επαρχία το Πωγώνι. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας η περιοχή έχει μου έχει "κολλήσει"να την ΄δω από κάποια ταξιδιωτικά του Α.Σινάνη με τον τίτλο ΤΑΞΊΔΙΑ ΣΤΗΝ ΆΛΛΗ ΕΛΛΆΔΑ,επειδή όμως τα χρόνια πέρασαν.. θα ήθελα και μια άποψη από εσάς..κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Με το καλό Γιώργο όμορφη η Ήπειρος καλή επιλογή . |
|
|||
|
|||
Ωραια βολτα με το καλο φιλαρακι..
|
|
|||
|
|||
με το καλο Γιωργο!!!
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ και τους τρείς για τις ευχές,να περάσετε καλα΄και εσεις οτι και να κάνετε..
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασεις Γιωργη με την οικογενεια,καλες βολτες.
|
|
|||
|
|||
Φίλε Γιώργο υπάρχουν πανέμορφα και άγνωστα μέρη από εκεί. Έχω πάει Μπουραζανι- Μολυβδοσκεπαστος + ομώνυμη Μονή απίστευτο σημείο με θέα τον Βοϊδομάτη και τον συνοριακό σταθμό στην Αλβανία. Κατέληξα στον Παγωνισκο το χωριό φάντασμα. Μια κοιλάδα χωρίζει την Ελλάδα από Αλβανία. Την τετάρτη στο καφέ θα φέρω ένα βιβλιαράκι που έχει τα πάντα από εκεί. Διαδρομές χάρτες τι αξίζει να δεις με πολλές φωτώ..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περιμενε τον lepanto που ξερει αρκετα μυστικα μιας και το ορμητηριο του ειναι η Μεροπη Πωγωνιου. Εγω θυμαμαι λιγο βορειοτερα τα λουτρα Αμαραντου και τα δυο απο τα πιο ομορφα χωρια των Μαστοροχωριων το Γανναδιο και τη Μολιστα. Επισης ενα ξεχασμενο στο χρονο παντοπωλειο αξιζει να δεις στο επισης ξεχασμενο χωριο Πουρνια 3 χλμ απο τον-ασφαλτο πλεον-Αγιας Παρασκευης-Σαμαρινας. Ειναι λιιγο εκτος αλλα αξιζει τον κοπο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ Πασχάλη.. |
|
|||
|
|||