|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βαση GPS για μοτο.. ΑΠΛΗ, ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!
ΑΥΤΗ! Βιδωνεται στη βαση του καθρεφτη, χωραει οποιοδηποτε GPS, PNA, PDA, smartphone, γυριζει 360 μοιρες και ολ'αυτα με ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ!! Υπαρχει και ΑΥΤΗ!.. ..στην ιδια τιμη, αλλα δε μου γεμιζει και πολυ το ματι γιατι απλα βιδωνεται.. (Αρα και ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΒΙΔΩΝΕΤΑΙ!.. Παρηγγειλα την πρωτη, αναμεινατε εντυπωσεις! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Βαση GPS για μοτο.. ΑΠΛΗ, ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!
Εν αναμονή εντυπώσεων ...
|
|||
|
|||
Εχω ΗΔΗ! σχεδον ετοιμη και μια "handmade", οποτε θα εχει και "συγκριτικο"! (Σταθεροτητας, ευκρινειας..)
|
|
|||
|
|||
Για να δούμε τι θα δούμε . |
|
|||
|
|||
Περιμενουμε Θαναση....
|
|
|||
|
|||
Έχω μια υποψία οτι η ποιότητα των πλαστικών και ο μηχανισμός του "άνοιξε-κλείσε" θα σε απογοητεύσει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για αυτ/το ΟΚ. Στη μηχανή , στην 1η λακούβα θα ψάχνεις το GPS. Δε λέμε για χωματόδρομο.... |
|
|||
|
|||
Τουλάχιστον η πρώτη,
φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα ! |
|
|||
|
|||
Σημερα παρεληφθη και τοποθετηθηκε! (Photos, προσεχως.. )
Απόσπασμα:
..ΕΙΝΑΙ! |
|
|||
|
|||
Αδερφέ επείσης λέω να βάλεις ένα αυτοκόλλητο Velcro το λεγόμενο σχράτς στην πλάτη του gps και το αντίστοιχο που σχρατσάρει-κολλάει.. στη βάση.Έτσι όταν το τοποθετήσεις να σχρατσάρουν βάση και gps σάν μία πατέντα-πρόχειρη λύση για παραπάνω ασφάλεια.Υπάρχουν σχράτς με αυτοκόλλητο πίσω για να το κολήσεις.Μάλλον σε κανά praktiker θα βρείς.Να προσέχεις το gps στις λακούβες και όχι μόνο πάντως.
|
|
|