|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Τέσσερις φίλοι, ένα ποτάμι και πολύ, μα πολύ χώμα και πέτρα...
"Λένε οι παλιοί ότι, όταν ο Θεός έφτιαχνε τον κόσμο, πήρε μια χούφτα από χώμα και το πέρασε σε σήτα. Το εύφορο πέρασε από αυτήν και έγιναν οι κάμποι. Οι πέτρες και τα χοντράδια έπεσαν στη γη και γεννήθηκαν τα Άγραφα..." Αυτό μου έγραψε ο φίλος μου ο Βαγγέλης σε μήνυμα του... Δεν θέλαμε και πολύ. Ο Μάνος έβγαλε τις διαδρομές, αφού πολλές από αυτές τις είχε ξανακάνει, εμείς προετοιμαστήκαμε μέσα στην εβδομάδα, και το ραντεβού κλείστηκε για το Σάββατο 01/09, έξω από το σπίτι του Νότη ως συνήθως... Η ομάδα ήταν, ο Βαγγέλης (V-STROM), ο Νότης (GS 1200), ο Μάνος (Varadero 1000), και η αφεντιά μου (GS Adve 1200). Κατά τις 9:00 λοιπόν του Σαββάτου, φορτωμένοι με σκηνάκια, και κρεατικά για ψήσιμο, ξεκινάμε μες την καλή χαρά... Μετά από ένα καφεδάκι στον δρόμο, αφήνουμε την άσφαλτο και τον πολιτισμό, πιάνοντας τα χώματα, τα δάση και τις ερημιές... Πρώτη μας στάση, η μονή της "Παναγίας της σπηλιάς" Μετά από την μονή, ξεκινάμε για τον τόπο όπου είχαμε κανονίσει να στήσουμε τα σκηνάκια. Ένα μαγευτικό τοπίο σε ένα φαράγγι και στη μέση ο ποταμός Αγραφιώτης. Η διαδρομή, εννοείται, μόνο χώμα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τέσσερις φίλοι, ένα ποτάμι και πολύ, μα πολύ χώμα και πέτρα...
μΕ αρεσετΕ ρε μαγκες με τα επιδρομικα σας...
|
|
|||
|
|||
Γιατί εσείς πάτε πίσω ε??? Να δούμε πότε θα κάνουμε την "αρκουδότσαρκα" μαζί bro μου... |
|
|||
|
|||
Γειά σου Λάκαρε με τα ωραία σου!!!
Χαθήκαμε πρέπει να κανονίσουμε κάτι παρέα |
|
|||
|
|||
Υποψιαζομαι ότι η εκδρομή σας ήταν σκέτη "προσευχή και νηστεία" , αλλα για λέγε, για λέγε ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άντε ρε Σάκη μου... Πραγματικά χαθήκαμε. Άντε να συμαζευτούμε τώρα τον χειμώνα, να συναντηθούμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Άντε ντέ και κατά Ξάνθη έχει όμορφα μέρη!!!
Bravo σας ρε Λάκη πάντα τέτοια!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Στεφανάκο γίγαντα!!! Άντε να τα πούμε και πάλι από κοντά!! |
|
|||
|
|||
Ωραία μέρη έχει στα Άγραφα. Δεν έχω πάει ακόμα αλλά από όσα βλέπω, χάνω!
Και εσείς, πολύ όμορφη εκδρομή. Όμορφα μέρη, καλή παρέα, γευστικό φαγητό, τέλεια |
|
|||
|
|||
Μπάνιο στο παγωμένο ποτάμι... Όλα τα λεφτά!!!
Καφεδάκι μετά το μπανάκι... Και αρχίζει η προετοιμασία για το ψήσιμο... |
|
|