|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΖΑΝΤΕΣ
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μετά απο καιρό πήγα την μπουμπού για πλύσιμο, αλλα τι το θελα, μακάρι να την άφηνα μέσα στην βρώμα παρα να την βλέπω ετσι όπως την κατάντησαν, τέλος πάντων οταν την βγάλανε μεσα απο το μαγαζί για να την στεγνώσουν η ζάντες απο μαυρες πήραν ενα χρώμα θαμπό, μένω εγώ και το αφεντικό με ανοιχτο το στόμα με τα πολλα μου λέει ότι θα μου αποκαταστήσει την ζημιά.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ : Ξέρει κάποιος που μπορώ να της πάω για να της βάψω; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΑΝΤΕΣ
ενας και καλος mono-moto.gr
|
|
|||
|
|||
νικολη το ιδιο θεμα και εγω...καμια ιδεα πριν το μαγαζι που αναφερεις?αλοιφη?
|
|
|||
|
|||
Ίσως αλοιφή και πέρασμα με αλοιφαδόρο.Όχι με το χέρι.
|
|
|||
|
|||
Δοκίμασα αλοιφή με το χέρι και όντως δεν έγινε απολύτως τίποτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
|
|
|||
|
|||
Εγώ ρώτησα για να βάψω τις ζάντες του 1150gs στο mono-moto και μου είπαν ότι στα gs 1150 κατα 90% οι ακτίνες δεν βγαίνουν λόγω παλαιότητας και ότι θα χρειαστούν αντικατάσταση. Κόστος μόνο 170e το κάθε set.
Συν εργατικά (ακτινολόγηση),συν βάψιμο... Δεν αμφιβάλλω ότι τα παιδιά εκεί κάνουν καλή δουλειά (και από το τηλ. μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί), αλλά το κόστος το θεωρώ υπερβολικό, οπότε θα καταλήξω στην λύση της χαρτοταινίας για τις ακτίνες που αναφέρθηκε πιο πάνω και ο θεός βοηθός... |
|
|||
|
|||
Σε μηχανη BMW 70+ ετών, αφαίρεσα τις ακτίνες και απο τις δυο ρόδες, ξεβιδωνοντας την πλειοψηφία αυτών. Πολυ λίγες είχαν γίνει ένα απο την σκουριά. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα στο λυσιμο τους, ειδικά όταν μιλάμε για μηχανη κατα πολυ πολυ νεότερη της συγκεκριμένης!!!
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να είναι έτσι,γιατί το κόστος μειώνεται σημαντικά...Αλλιώς ή χαρτοταινία ή τις παρατάω όπως είναι
|
|
||||
|
||||
Ο καταστηματάρχης τί λέει ???
Δεν του έχει ξανασυμβεί ??? Δεν έκανε καμιά προσπάθεια για αποκατάσταση ???
|