|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ERGO WUNDERLICH ΦΙΜΕ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ERGO WUNDERLICH ΦΙΜΕ,MAZI ME TO ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΙΡΗΞΗΣ ΓΙΑ GS 1200,ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ KOSTIS,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ν ΑΝΕΒΑΣΩ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ.Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 100 EURO,ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΜ Η ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΕΛΑΤΙΝΑ ERGO WUNDERLICH ΦΙΜΕ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αυτη ειναι,αλλα ΦΙΜΕ,οχι διαφανη.ειναι 50 cm το μηκος.
|
|
|||
|
|||
NEA TIMH 90 EURO,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙ?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παρτε τη να φυγει,ενενηντα ευρωπουλα.
Θα τα κανω μπλουζακια Gs forum 2012 collection,μολις κυκλοφορησουν. |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ,ΝΕΑ ΤΙΜΗ 80 EURO.ΕΛΑ ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ.....
|
|
|||
|
|||
Ξεθάβω παλιό θέμα... Υπάρχει ακόμη???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται Κιτ Ζελατίνα Wunderlich ERGO -GS- Vario BMW R 1200 GS | Wild@heart | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 24-04-2012 22:04 |
Για R1200GS, Akrapovic, τιμόνι, ζελατίνα ERGO WUNDERLICH φιμέ | Kosttis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 23-12-2011 20:09 |
Ζελατίνα Wunderlich Touring ERGO Vario ρυθμιζομενη | mAthosalas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-11-2011 12:04 |
Βοηθάει η Ergo vario ζελατίνα της Wunderlich για το 1200 ADV | xarin | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 12-09-2011 22:51 |
ζελατινα ergo wunderlich | kotsorider | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-09-2011 19:52 |