|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
BMW System6...με εσωτερικό μπεκ ποτίσματος!!!
Ναι όπως τ´ακουσατε...
πριν από κανά εξαμηνο αγορασαμε εγώ και πεθερος μου( κάτοχος RT παλιός ομοσταυλος) δυο πανέμορφα κρανοι sustem6 από τον Τρικαλιωτη καθώς επισεις βάλαμε και το σύστημα ενδοεπικοινωνιας... άψογα μέχρι που....... Στην πρώτη καλή βροχή που φάγαμε σε ενα βροχερο trip μιας Κυριακης με ενθουσιασμό βλέπαμε να στάζουν μπροστά στα ματια μας σταγόνες νερού η μια μετά την άλλη!!! Δίχως να ανοίξουμε ούτε μια φορά την ζελατινα... ... Και αύριο λοιπόν μετά από αυτά θα επισκεφθώ τον Τρικαλιωτη και θα έχουμε την συνέχεια του θέματος.... Παρ´ολα αυτά δεν μπορώ να σας κρυψω ότι είμαι κατα ενθουσιασμένος από το κράνος και τις ανέσεις που παρέχει...εκτός του αυτόματου ποτίσματος βεβαίως βεβαίως !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW System6...με εσωτερικό μπεκ ποτίσματος!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
όταν είναι καιρός για τρίγο να μας φωνάξεις...
|
|
|||
|
|||
Μπα αργησες... Τριγησαμε και μεθαύριο πάμε με τον παππου μας για τσιπουρα!!!!ωραία φάση... Από τις δέκα το βραδι μέχρι πρωίας!!!
Εννιά καζανιες τσιπουρα βγάζουμε και καιγετε το πελεκουδι... Λες για προσαναμα να πάρω το System6;;;; ας περιμένω τι θα μου πει ο Τρικαλιωτης αύριο!!!!!!! και βλέπουμε |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αν σε αυτες τις περιπτωσεις δεν εχεις χιουμορ,μπορει και να σαλταρεις
και ευτυχως εσενα σου περισσευει..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Βασίλη, μπάζει από τα λάστιχα,
ή φαίνεται για κατασκευαστικό λάθος; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 28-09-2009 00:01 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 16:07 |