|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Έτσι διώχνουμε τους άντρες...
Μια δυναμική μελέτη στο θέμα των σχέσεων με μοναδικό στόχο να διευκολύνει την αναμεταξύ προσέγγιση των δύο φύλων...
Απολαύστε...(οι γυναίκες αρχικά για να μαθαίνουν λίγο) Έτσι διώχνουμε τους άντρες...!!!
Τον εν λόγω διάλογο να τον αποφεύγετε: -Μα το ξέρεις ότι είσαι κουκλίτσα ότι κι αν κάνεις θησαυρέ μου ... -Ναί καλά... δε μπορεί να μη σε πειράζει που έβαλα 2κιλά και 635 γραμμάρια και που τα μαλλιά μου σήμερα είναι χάλια? -Το πρόσεξα καλή μου...άλλα μην αγχώνεσαι τόσο...μια χαρά είσαι όπως και νά 'σαι, εγώ σ'αγαπώ! -Είδες? το πρόσεξες και δεν είπες τίποτα...τέτοιος είσαι...!Βέβαια...εμένα πια..πέρασε η μπογιά μου, τί να με κάνεις πια... δε θέλεις να είμαι όμορφη για να μη με κοιτάνε οι άλλοι...πάλι οι ζήλιες σου σε πιάσανε? (η....κατά φαντασίαν ασθενής...) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ακατάλληλοι για συμβουλάτορες οι Έλληνες (άντρες) | Alext | Χιούμορ | 3 | 25-06-2009 20:12 |
Ακατάλληλοι για συμβουλάτορες οι Έλληνες (άντρες) | Alext | Χιούμορ | 5 | 03-06-2009 16:25 |
Έτσι για ένα καφεδάκι... | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 25-03-2009 02:08 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 17:48 |
Έτσι για να ακούμε μουσική | KostasGS | Χρήσιμα | 1 | 28-12-2008 00:04 |