|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
IPHONE 4 16GB + NOKIA C6
Πωλούνται τα παρακάτω
IPHONE 4 16GB Καινούριο.Ανοίχτηκε η συσκευασία για να γίνει registration στην APPLE. TIMH 550 ευρώ NOKIA C6 20 ημερών τιμη 200 ευρώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: IPHONE 4 16GB + NOKIA C6
Το C6 γιατί το πουλάς;;;
|
|
|||
|
|||
απάντηση παρακάτω
Last edited by geolag; 30-09-2010 at 23:11. |
|
|||
|
|||
Εγινε κάποιο μπέρδεμα και το πήρα γιατί έμεινα χωρίς κινητό.Είχα κάποια συσκευή και χάλασε.Ηταν το BLACKBERRY BOLD 9000.Την έδωσα για επισκευή και επί 20 μέρες δεν με ενημέρωναν για το τι θα γίνει οπότε αναγκάστηκα να το πάρω απόφαση και να ξεχάσω το κινητό και έτσι πήρα το ΝΟΚΙΑ.Χθες με ειδοποίησαν ότι δεν επισκευάζεται και θα μου δώσουν πιστωτικό για άλλο κινητό.Ετσι βρέθηκα με το IPHONE.Επειδή όμως αποφάσισα να ασχολούμαι με απλά κινητά των 100 ευρώ τα οποία δεν χαλάνε γιαυτό πουλάω και τα 2.Αν σε μπέρδεψα συγγνώμη.
Υπάρχουν οι αποδείξεις αγοράς από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και το ΝΟΚΙΑ από WIND.Οποιος θέλει μπορεί να με καλέσει και στο κινητο στο profile μου Last edited by geolag; 30-09-2010 at 23:10. |
|
|||
|
|||
σε ρωτάω γιατί το έχω 1 μήνα περίπου και χτες τα κακάρωσε(έσβησε και δεν ανοίγει...) το είχα πάρει από μουλτιρ... και το πήγα σήμερα να το στείλουν για σέρβις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και μην πει κανείς ότι είμαι γκαντέμης .Την προηγούμενη βδομάδα ανακάλυψα ότι από την χτυπημένη ζάντα της μηχανής μου έχανε το λάστιχο αέρα και έστειλα την ζάντα για φτιάξιμο.Μάλλον μας ματιάζουν εμάς με τις BMW γιατί έχουμε ωραία μηχανάκια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα.....
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
καλησπερα ειναι διαθεσιμο το Iphone
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
apple iphone 4 16gb | taksidiotis | Πωλήσεις γενικώς | 17 | 10-10-2010 21:02 |
Πωλείται iPhone 3G 16GB Μαύρο | fidemporas | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 06-11-2009 01:07 |