|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Καταζητείται R1200 GS - 2011
Καλημέρα σας,
στα πλαίσια της αναζήτησής μου για το συγκεκριμένο μοντέλο, R1200 GS από το 2011 και μετά, έπεσα πάνω στη συγκεκριμένη αγγελία: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3762947/ Θα μπορούσα να αγκαρέψω κάποιον συμφορουμίτη από Αθήνα να πάει να ελέγξει το δίκυκλο; αν μπορεί να βγάλει και 2-3 φωτογραφίες; Ευχαριστώ θερμά!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καταζητείται R1200 GS - 2011
βρίσκεται πολύ κοντά στο γραφείο που εργάζομαι....
εάν μπορεί, με το book service ανά χείρας, ας έρθει στον Παράδεισο Αμαρουσίου (πριν το "δακτυλίδι του ΟΤΕ") από 10.00 - 16.00 να του κάνω μια ..πραγματογνωμοσύνη το τηλ μου είναι στο profile μου..... |
|
|||
|
|||
Του προώθησα τα στοιχεία! Θα μου στείλεις report ή PM για να σΕ πάρω τηλέφωνο όταν τελειώσεις...
|
|
|||
|
|||
θα μΕ στείλεις μπουγάτσα κρέμα ?????
|
|
|||
|
|||
ΦιΛΛΛαράκι αν κάνεις καλό report θα σου φέρω ακόμα και μπουγάτσα με γαύρο
|
|
|||
|
|||
αν σου δώσω ραπόρτο αλλά όχι καλό ραπόρτο, κινδυνεύω ?????
|
|
|||
|
|||
Είναι δυνατον να εχει καποιος gs και να μην ειναι μελος του φορουμ;
Δεν θα ειναι καλή η μηχανή. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασίλη έχω ποντάρει πολλά πάνω σου (σε μπουγάτσες πάντα μιλάμε)... |
|
|||
|
|||
Όχι βέβαια... Απλά χάνεις το δικαίωμα σε μπουγάτσες, τσουρέκια κλπ κλπ... Δεν σε φοβάμαι όμως. Είσαι καλός!
Του έγραψα (Μανώλης λέγεται αυτός) σχετικά. Μου απάντησε πριν από λίγο πως θα σε πάρει σήμερα κιόλας τηλέφωνο... Εκτός από τη γενική και ειδική κατάσταση της μηχανής, θα ήθελα σε παρακαλώ να βγάλεις φωτογραφίες. Αν γίνεται από τις μπάρες-προστατευτικά αλλά και από το φέρινγκ, όπως το βλέπει ο οδηγός. Να δω δηλαδή τι θα χρειαστεί να προσθαφαιρέσω... |
|
|||
|
|||
[QUOTE=georgios;919965]Όχι βέβαια... Απλά χάνεις το δικαίωμα σε μπουγάτσες, τσουρέκια κλπ κλπ... Δεν σε φοβάμαι όμως. Είσαι καλός!
Του έγραψα (Μανώλης λέγεται αυτός) σχετικά. Μου απάντησε πριν από λίγο πως θα σε πάρει σήμερα κιόλας τηλέφωνο... Εκτός από τη γενική και ειδική κατάσταση της μηχανής, θα ήθελα σε παρακαλώ να βγάλεις φωτογραφίες. Αν γίνεται από τις μπάρες-προστατευτικά αλλά και από το φέρινγκ, όπως το βλέπει ο οδηγός. Να δω δηλαδή τι θα χρειαστεί να προσθαφαιρέσω...[/QUOTE] ποιός αχαρακτήριστος τα λέει αυτά ????? εμένα μου μεταφέρονται μέσω τρίτων......άλλα !!! μην ακούς τις φήμες, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και μόνον... θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, σαν να την αγόραζα εγώ....εσύ θα μου στείλεις ένα ΠΜ με το τί είσαι διατεθειμένος να κάνεις με τη μοτό... |
|
|