|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια
Mια που πεφτουν οι πρωτες ταξιδιοτικες σκεψεις για του χρονου το καλοκαιρι, εγω σκεφτομαι αυτο: Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια ενα μεγαλο μερος εντος ρωσικου εδαφους μεχρι την περιοχη της Καρελιας-Εσθονια-Λετονια-Λιθουανια-Καλινιγκραντ και επιστρωφη απο Πολωνια-Γερμανια-Αυστρια-Ιταλια(Βενετια). Καλα να ειμαστε και να ταξιδευουμε.....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια
Απόσπασμα:
να μαστε καλα αλλα για ριξε τα χιλιομετρα για να εχουμε και μια ταξη μεγεθους.....??
|
|
|||
|
|||
Και πόσες μέρες θα χρειαστεί?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για πες μας κάτι παραπάνω |
|
|||
|
|||
Ωραια η ιδεα σου αλλα οντως δωσε μας αν γινετα
χλμ κ ημερες! |
|
|||
|
|||
Ενας μηνας θελει σιγουρα, και περιπου στα 10.000χιλ.... Απο εκει και περα απολυτη οργανωση απο Ελλαδα ποτε δεν εχω κανει, γιατι σε τοσο πολυημερα ταξιδια ολο και κατι δεν σου βγαινει οπως το εχεις υπολογισει, και στην πορεια το αλλαζεις..
|
|
|||
|
|||
hmmmm...endiaferousa protash...kai einai ena taksidi pou sto pio megalos tou meros me endiaferei.......mexri oukrania(lviv) exw paei apo balkania ....alla thelw na paw kai pio pera...
|
|
|||
|
|||
an kai tha apekleia th polwnia...pas oukrania kai xwris na peraseis mesa po ayth ....einai ligo perierga ekei....1 1/2 lwrida dromos ws epi to pleiston kai polla forthga.....
|
|
|||
|
|||
Ναι κ'αυτο γινεται. Οπως ειπα πολλα μπορουν να αλλαξουν με κατι αλλο. Πολωνια εχω παει το 2004.Και μαλιστα το ταξιδιωτικο μου βρισκεται εδω (MotoRiders Club αν θελει καποιος να παρει μια γευση)Ηταν το πρωτο μου ταξιδι με μηχανη εξω. Την εχω διασχισει απο νοτο προς βορρα δηλαδη βαλτικη και πισω. Οι δρομοι τοτε ηταν ακομη ποιο χαλια,αλλα εχουν γινει αρκετες αλαγες προς το καλυτερο, απο ενημερωση φιλου που πηγε το καλοκαιρι φετος με την μηχανη του. Εγω μιλω για λιγα χιλιομετρα στην Πολωνια το πολυ για μια διανυκτερευση.Οσο για Ουκρανια μεσα στο πλανο εχω την πολη Lviv μεχρι Kiev και απο εκει συνωρα με Ρωσια.
|
|
|||
|
|||
Μεγαλο το ταξιδι και δεν ξερω ποιος εχει ενα μηνα,αν εβγαινε μεχρι 15 μερες θα ηταν καλυτερα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ετοιμάζομαι μάλλον του χρόνου για Σκωτία! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 31 | 10-10-2010 21:56 |
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου | syan | Χρήσιμα | 4 | 24-06-2010 13:28 |
‘‘Κεραμέων Έργα’’ δημιουργίες ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 13-10-2009 18:10 |
Και του χρόνου παιδιά !! | adventure | Ελλάδα | 9 | 03-03-2009 22:29 |