|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αναρτηση ESA μπλέξιμο με την ΒΜW!!??
Φίλοι μου μόλις σήμερα μου συνέβη το εξής: Είμαι κάτοχος μιας GS1200 Adv. αγοράς τον περασμένο αυγουστο 09,μόλις 6 μηνων δλδ. Επειτα απο ενα φίλο που επαθε το ίδιο με την ιδια μηχανη και με 3 μέρες διαφ. στην αγορά,διαπίστωσα όπως θα δείτε και στις φωτο πιο κάτω οτι το λαστιχένιο κάλυμα του καλωδίου της ESA της πισω ανάρτησης στο πάνω μερος εχει λιωσει ή φθαρει. Μετα την επισκεψη στο σερβις (στο οποιο του φίλου του είπαν οτι θα αλλάξουν όλη την ανάρτηση χωρις δεύτερη κουβεντα και τωρα που πήγα και εγώ του τα γυρίζουν οτι θα δουν τι θα κάνουν) άρχισαν να μου λενε οτι αυτο συνέβη απο τον ήλιο??!! ή τη βροχή???!!! ή απο το πλύσιμο???!!! (την ώρα που την έχω σε κλειστο γκαραζ και σκεπασμένη και ποτε χώμα) έλεγαν ότι δεν ύπαρχει το λάστιχο σαν ανταλλακτικο και πρέπει να αλλαχτει όλη η αναρτηση και οτι δεν θα το δεχτει η BMW Hellas και το απίστευτο να βάλουμε μαύρη σιλικονη???!!!! σε ολοκαινουργια μηχανη,λες και αγοράσαμε παπι 1000 ευρω. Μετά απο φασαρια μου είπαν ότι θα μου απαντησουν την τριτη. περιμένω συμβουλες καθώς και αν υπαρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα,ευχαριστω
Last edited by skippybi; 05-02-2010 at 21:43. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αναρτηση ESA μπλέξιμο με την ΒΜW!!??
φιλε μου συνεβη ακριβως το ιδιο σε απλο gs 2008.αρχικα λεγανε τις γνωστες πα****ς που ξερουν,αλλα μετα απο πολυμηνες ενοχλησεις στην bmw hellas kai πολλα mails το αλλαξανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ!!!
Last edited by skippybi; 05-02-2010 at 21:22. |
|
|||
|
|||
σημερα στον γερακα μια ιδια περιπτωση του αλλαξαν ολη την αναρτηση.....
πιεσε τους οσο μπορεις να στο φτιαξουν........... |
|
|||
|
|||
Στειλε ενα email στη μαμα στη Γερμανια και κοινοποιησετο απλα στη BMW HELLAS.
Να δεις πως θα τρεχουν μετα!Παντως μην το αφησεις κυνηγησε τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με ενδιαφερει και εμενα αυτο δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες...... αντε κγιατι οι αντιπροσωποι μας περνανε για μεγαλους ΜΑΚΑΚΕς,,,,, εγω σκευτομαι κατι σαν Εξωδικη Δηλωση......απευθειας στον αντιπροσωπο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και το ιδιο κειμενο θα το στειλεις και στην BMW HELLAS! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Thnks ΓΙΩΡΓΗ!!!! |
|
|||
|
|||
Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα....εχει αναφερθει και σε προηγουμενο post μου......
μου ειπαν για αρχη οτι δεν αλλαζει ολη την αναρτσηση...μετα απο αρκετη πιεση...μοπυ ειπαν στον Γερακα,,,,οτι περιμενουν να βγει ανταλλακτικο(σαν καλυμα) για να το τοποθετησουνε....... το θεμα ειναι ενα.......ενω ο αντιπροσωπος με καθησυχαζε να μην ανησυχω και οτι δεν προκειτε ποτε να βαλει νερο.....την επομενη φορα που θα ανεβω η θα την αλλαξει η θα βαλει το...και καλα ανταλλακτικο....εννοειτε φιλε μου.........ΣΙΛΙΚΟΝΙ δεν μπαινει(τουλαχιστον οχι στην Δικη μου) δεν εσκασα σαν το μα.....κα,,,20 χιλιαρικα να ....ΒΟΥΛΩΝΩ ΤΡΥΠΕς......... Κυνηγα τους για αλλαγη |
|
|||
|
|||
και μην ξεχασω.........
ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟ.......... σιγουρα θα εχει σκισιματα και αυτο |
|
|||
|
|||
Μην τους αφήσεις ήσυχους,όταν τους τα σκάμε είναι καλά????
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΝΩΡΙΜΙΑ με την ΑΪΤΗ | skippybi | Κόσμος | 1 | 21-01-2010 16:29 |
Φαντασία με την άμμο | syan | Διάφορα | 6 | 25-10-2009 13:33 |
Όταν η τέχνη με την άμμο, προκαλεί κλάμα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 1 | 03-10-2009 13:53 |
Ταξίδια με την φαντασία... | vp_68 | Διάφορα | 1 | 24-09-2009 20:08 |
Απο την Αθήνα με Αγάπη.... | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 23-08-2009 12:50 |