|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
GR2?
- είπα στην γυναίκα μου να πάμε μία Ρώμη με την μοτό [και ίσως λίγο Τοσκάνη]
- μετά σκέφτηκα, ότι λίγο πιο ψηλά είναι ..... και λέω, δεν πάμε ΚΑΙ εκεί? - μετά σκέφτηκα, ότι [και αφού μου κάθεται φέτος η κυρά μου] κρίμα είναι να μην την εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να το τραβήξεις ακόμα λίγο? - μετά σκέφτηκα, ότι μέχρι εκεί όμως έχω ξαναπάει - μετά σκέφτηκα τις Δαλματικές [που δεν έχω πάει] - μετά τις οργάνωσα, όλα χώρεσαν σε ένα δεκαήμερο - μετά σκέφτηκα, ότι θέλω κάτι ...πιο μακριά.......... - μετά συνάντησα έναν άλλον για συζήτηση για πολύ μακρινό ταξίδι [για του χρόνου σχέδια] - ο οποίος φέτος πάει ... - και μετά σκέφτηκα, κρίμα που δεν έχω τόση άδεια, θα σκεφτόμουν και εγώ να έρθουμε μαζί - ο τύπος αυτός, από αυτό εδώ το φόρουμ, μαζί με την δικιά του, μου/μας πάει, νομίζω.... - μετά σκέφτηκα, ότι τέτοιο ταξίδι δεν το οργανώνεις δύο-τρεις εβδομάδες πριν, παρά είναι αργά... - μετά σκέφτηκα, ότι ο τολμών νικά, ας προσπαθήσω έστω... - μετά, μέσα σε ένα τριήμερο έκατσαν όλα, άδεια παραπάνω, δεύτερο καινούργιο κράνος, ενδοεπικοινωνία [για τόσο μακριά δεν επιβάλλεται?] - μήπως να δραπώ, ότι από βόλτα μεταξύ Αγκώνας και Ρώμης [άντε και ολίγη Τοσκάνη] πρόσθεσα άλλη μία εβδομάδα? - μετά σκέφτηκα, ότι μία είναι η ζωή και αρχίσαμε και ψάχναμε εισιτήρια.. - μετά σκέφτηκα, ότι μόλις έκανα το σέρβις των 120.000, καλό θα έκανε και στην μπουμπού να βγει λίγο παραέξω, από το Σεπτέμβρη την έχω κλεισμένη μέσα στην ....... Ελλάδα - μετά σκέφτηκα, ότι φτάνει το ταξίδι να χωρέσει μέσα στο ενδιάμεσο των σέρβις και ανακάλυψα, ότι τσίμα τσίμα χωράει... Ο προορισμός έτοιμος, τα αρχεία gpx, doc, axe, kmz πάνε και έρχονται, τα SMS το ίδιο.. Από μικρή απόδραση έγινε ΤΑΞΙΔΑΡΑ, μάλιστα διαφορουμική, δύο δικάβαλες κυρίες θα οργώσουν τ.......... επιτρέψτε μου/μας ακόμα να το κρατήσουμε λίγο κρυφό, για λόγους ασφαλείς, ποτέ δεν ξέρεις.....χαχα stay tuned |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GR2?
μονο εμας δεν ''σκεφτηκες'' γιατρε ........ολα τα αλλα σου περασαν απο το μυαλο .........
καλα να περασεις παλι ................... χαρηκα πολυ το ταξιδιωτικο με τον γιο σου..................... |
|
|||
|
|||
Κώστα είμαι συντονισμένος και περιμένω τα νέα σας .......
καλούς δρόμους και καλά να περάσετε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στα FM.... οχι στα ΑΜ υποθέτω Last edited by Syvaris; 13-07-2011 at 01:09. |
|
|||
|
|||
Mε τον Κώστα και στα FM? Ανεβαίνω στη ταράτσα να γυρίσω το δορυφορικό πιάτο!!
Καλά να περάσετε!! |
|
|||
|
|||
αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
θέλω να φύύύύγωωωωωωωω |
|
|||
|
|||
Γιατρέ, είσαι πειραχτήρι, έτσι;
Με το καλό, περιμένουμε λεπτομέρειες |
|
|||
|
|||
πατατακια και μπυρες πηρα!!ξεκινα ειμαι ..ετοιμος!!
|
|
|||
|
|||
xixixixix από τώρα? ταξιδιωτικό περιμένεις? από τώρα? πριν ξεκινήσει? |
|
|||
|
|||
τα εχω παρει σερι ολα τα οδοιπορικα!!!εχει παρει και το δικο σου σειρα!!
|
|
|