|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
IRON BUT RALLY -ΡΑΛΛΥ ΣΙΔΗΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑ
IRON BUT RALLY κοινώς ΣΙΔΗΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑ !
Τό ρίχνω σάν ιδέα ..... Τι θά λέγατε να οργάνωνε το club αγώνα στα πρότυπα του iron but rally ? Πώς γίνεται αυτό ; Σέ διάφορα σημεία ανα περιοχή , π.χ. Στερεά ελλάδα , Θεσσαλία , σε διάφορα σημεία π.χ κάποια καταστήματα σε χωριά η κάποια αλλα μέρη που μπορείς ευκολα να τα βρείς αφήνονται καποια χαρτιά από τον οργανωτή με πόντους π.χ 100 ποντοι σε ενα σημείο 250 σε κάποιο αλλο κλπ. Νικητής ειναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισότερους πόντους!! Τα σημεία ειναι διάσπαρτα οπότε κάθε ενας μπορει να εχει διαφορετική κατευθυνση από τον αλλον . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ !!!!!! Στό τέλος μπαίνει καί χρηματικό επαθλο γιά τον νικητή -τες από τις συμετοχές !! ΚΑΛΟΟΟΟΟ !!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: IRON BUT RALLY -ΡΑΛΛΥ ΣΙΔΗΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑ
δε παιζουμε κανα ταβλακι που ναι πιο ευκολο λεω γω?
|
|
|||
|
|||
Ας ίδρωση και λίγο ο πισινουλη σου!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε !!!!.
Σκέψου τίς διαδρομές πού θα εκανες , Την επιλογή να διαλέξεις εσύ την διαδρομή που θα ακολουθήσεις ,π,χ να περάσεις μέσα από δασικούς δρόμους γιά να φτάσεις πιό γρήγορα στον προορισμό σου , καί σκέψου οτι αν αυτό ειναι Αυγουστο θά μπορεί να ειναι 3-4 μέρες, διανυκτερεύεις οπου θές !! και συνεχίζεις ακάθεκτος !!!! Φαντασία θέλει φίλε μου ΟΧΙ ταβλι !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ασε που ανεξαρτητα μ αυτο μπορουμε να κουβαλησουμε και κανα ταβλι μαζι... |
|
|||
|
|||
Κάτι αντίστοιχο με το 36ωρο του GuzziClub, αλλά τέτοιες εκδηλώσεις σίγουρα θέλουν πολύ καλή προετοιμασία και διοργάνωση που σημαίνει ότι πολλά άτομα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο (τουλάχιστον). Τώρα αν όλο αυτό πετύχει, τότε σίγουρα μπορεί να γίνει και θεσμός... (και παλι βλέπε 36ωρο).
Θα μου άρεσε πάντως να τραβιέμαι στην ελληνική επαρχία συμμετέχοντας σε κάτι τέτοιο, ότι εποχή και αν ήταν! |
|
||||
|
||||
Σαν αρχική ιδέα είναι ωραίο ... μου θύμησε τα "τοξάκια" που παίζαμε στο δάσος με τους προσκόπους ...
Μέχρι να υλοποιηθεί όμως, θέλει πολύ δρόμο ... Γιαααααα ρίξτε ιδέες ....
|
|||
|
|||
σε φανταζομαι προσκοπο να παιζεις τοξακια και τρελαινομαι!
|
|
|||
|
|||
Σκονάκι/λυσάρι θα παίζει...?? Για το Ντινόπουλο λέω...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αήττητος ο Iron Mike! | MARK | Αθλητισμός | 26 | 15-03-2011 10:19 |
ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2010... | gsmaniac | Αθλητισμός | 16 | 27-07-2010 22:24 |
Νέα Harley Davidson Iron 883 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 13 | 08-06-2010 22:59 |
WRC-ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 4 | 17-02-2010 02:21 |
1ο ΡΑΛΛΥ ΦΩΚΙΔΑΣ: 12,13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 | platanos | Αγώνες | 2 | 07-09-2009 13:11 |