|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Θελω να αγιασω .....δεν ....! εγω φταιω?
Είπα και εγώ να περάσω μια ήσυχη Κυριακή πίνοντας ενα χαλαρό καφέ στην Πύλη τρικαλων μιας και όλοι η παρέα ηταν εκτός και εγώ δεν μπορούσα να ξεφύγω παραπέρα αποφάσισα να δοκιμάσω και την καινούργια φωτογραφική μου μηχανή !
πίνοντας το καφεδάκι άρχισα να τραβάω φωτογραφίες να μάθω παράλληλα πως δουλεύει και η φωτογραφική μου μηχανή ! μου ήρθε όμως μια ιδέα να πάω στην ιερά μονή Γκούρας πάνω από την Πύλη για καμιά φωτογραφία ενώ ήδη άρχισα να τραβάω διάφορα !! μια διαδρομή σκέτη απόλαυση ! φτάνοντας σε ένα από τα ψηλά σημεία αντικρίζεις αυτό ! κάστρο φαναριου ! αποφάσισα όμως ότι η μέρα μου θα τελείωνε κάπου εδώ .... όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο η καλύτερα χωρίς τον φίλο και συμφορουμιτη Κώστα Αλεξίου ( calexioy ) και χωρίς να το καταλάβω φτάσαμε και κάναμε στάση στο χωριό της γυναίκας του το νεραιδοχωρι στην πλατεία του χωριού ! και πριν καλά καλά καθίσουμε ήρθαν και τα όργανα ! ο μικρός και το πρώτο τουμπερλεκι ! δεν είχε λεφτά για κάρτες και διαφήμιση και έγραψε το τηλέφωνο πάνω στο τουμπερλεκι ! μάγκας ο μικρός !! μην μας πει και κανένας ξενέρωτους δηλαδή οτι δεν πίναμε τίποτα ! άστο Κώστα ο Βαγγέλης δεν απαντάει θα τον τιμωρήσουμε όταν με το καλό επιστρέψει ! ενώ εγώ τράβαγα φωτογραφίες μια παρέα με κάποια παιδιά απο το βόλο άρχισαν το χορό!! συνεχιζεται |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θελω να αγιασω .....δεν ....! εγω φταιω?
Αντε πάνω στα καλύτερα μας κόβεις!!!
Δώσε... |
|
|||
|
|||
Βλέπω ότι τραβάτε "τα ξαδέρφια" σαν μαγνήτης!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραίος ο Φώτης
|
|
|||
|
|||
Αναμένουμε τη συνέχεια. |
|
|||
|
|||
άλλοι χόρευαν εγώ τη μηχανή μου ! το χωριό είναι ότι πρέπει τώρα για το καλοκαίρι για καφεδάκι Αργύρη σου θυμίζει τίποτα από πόρτα παναγία η πινακίδα ? ( εκεί με το κοκκινιστό στις εκλογές ) ο φίλος είναι ο κουμπάρος ! ιδανικό μέρος για ζευγαράκια !! προσοχή όμως στα ζευγαράκια αν ακούνε καμπάνες ίσως να μην είναι ο έρωτας !! φεύγοντας απολαύστε το τοπίο λίγο πριν το καλύψει το σκοτάδι η Μαροσα σε όλο της το μεγαλείο Μέχρι και το φεγγάρι βγήκε πιο νωρίς !! για μένα ηταν πάντως μια γεμάτη μέρα ! αν όμως αναρωτιέστε τι έγινε με το μοναστήρι σας λέω οτι δεν πήγα μέχρι την πόρτα λόγω του ακατάλληλου της ώρας , βλέπετε είναι γυναικείο και δεν θα με έβαζαν με τίποτα μέσα ! επομένως κάποια άλλη στιγμή πιο οργανωμένα με κάποιο φίλο : Ye33: θα ξαναπάω μέχρι τότε υπομονή ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλά ρε κουμπάρε, ένα Σ/Κ έλειψα και κτύπησες τόση γ&μάτη εκδρομή!!
Φτου γαμ&το τι έχασα... Δεν πειράζει πάλι με φίλους ήμουνα... Κανονίζω καταστάσεις για Σ/Κ, εάν κάτσει, ετοιμάσου για ομορφιές... (Θα έχουμε παρέα έκπληξη) |
|
|||
|
|||
Από Πύλη - Περτούλι μέχρι Νεραϊδοχώρι...
Από τις πλέον ωραίες διαδρομές της Ελλάδας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περιμένω , αλλιώς έχω και άλλο μοναστήρι σε άλλη πλευρά που δεν έχεις πάει με πανέμορφες διαδρομές ! εμένα τελικά δεν είναι να με αφήσεις μόνο μου , βλέπεις πόσο χάλια περνάω !! |
|
|