|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Θέλω να ευχαριστήσω τον geopoumid
Τον Γιώργο δηλ. για τα πράγματα
http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CE%B1%C...izontai-22312/ Που μου έστειλε. Ο άνθρωπος ούτε τα γραμματόσημα δεν με άφησε να πληρώσω. Ευχαριστώ Γιώργο, και με την σειρά μου, αν βάλω υψηλής, θα τα δώσω και εγώ σε κάποιον να μην πληρώνει 80άρες για πλαστικά μαρκούτσια. Ευχαριστώ και πάλι. Καλά ταξίδια να έχεις. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θέλω να ευχαριστήσω τον geopoumid
Μοντελοοοοοο!!!
πολλες ευχαριστιες ακουω τωρα τελευταια να ανησυχω μαλλον ο φιλος μας δεν σε ηξερε..... αλλιως σιγα μην στα εστελνε Μπράβο και στους δύο για τις κινήσεις σας |
|
|||
|
|||
Νομίζεις ότι δεν με ξέρει. Με θυμάται από την tv
|
|
|||
|
|||
Αααρε Γιώργο... που πήγες κι έμπλεξες....... με τις βίζιτες....
|
|
|||
|
|||
Όξω μωρή λουλού.
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Μπράβο στον Γιώργο (geopoumid), για την προσφορά του ...
Μεγειά σου Κωστή, αλλά κ μπράβο σου για την δημοσιοποίηση του δώρου που έλαβες ... Ας ελπίσουμε ότι, θ' ακολουθήσουν κι άλλοι την τακτική σου, γιατί έχουν υπάρξει φορές που ενώ κάποιοι ευνοήθηκαν, μετά έκαναν το ... "παγώνι" ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο και στους δύο . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |