|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αναζητηση Εντουρομποτας
Ρε παιδια εχω ψιλοχασει τη μπαλα.
Ψαχνω για μια μποτα γυρω στα 150 ευρα αλλα να εχει και ενα επιπεδο ασφαλειας.Τωρα βεβαια αν ειναι και αδιαβροχη (οσο ειναι αυτο δυνατο) τοτε ακομα καλυτερα. Εχω δει αρκετες στο ιντερνετ αλλα δεν ξερω ποσο καλες ειναι και επειδη υπαρχουν πολλοι χωματαδες εδω ξερω οτι θα εχετε δοκιμασει αρκετες.Καθε γνωμη ευπροσδεκτη. Θενκς!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αναζητηση Εντουρομποτας
το ιδιο θεματακι εχει ανοιξει και ενα ς αλλος συμφοριτης λιγο πιο κατω διαβασε εκει και ενημερωσου καλο βραδυ φιλε ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Aν θελεις για ασφαλτο με περισοτερο προστασια απο τις τουρισμου δες για racing μποτα. |
|
|||
|
|||
Όταν έψαχνα κι εγώ μπότες πριν κανένα δίμηνο δεν έβρισκα τίποτα. Και τώρα υπάρχουν πολλές
Δες αυτή που μου φαίνεται πολύ καλή! https://motorshop.skroutzstore.gr/p....TX.261663.html |
|
|||
|
|||
τις forma τις δοκίμασα κάποια στιγμή στο Motomarket , αρκετά βολικές και απο τι βλέπω ανακάλυψες πολύ καλή τιμή ! τίμια προσφορά !!!!!!
|
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ W2 BOOTS ΑΠΟ ΤΖΟΡΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΝΕΣ
ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τις χτύπησα στα ίδια λεφτά απο το motomarket....πολυ καλή μποτα Είναι το εργοστάσιο που κάνει κ τις BMW enduro μποτες... Σε αυτα τα λεφτά δεν βρίσκεις με τπτ σπαστη μποτα.... Φοραω κ της SIDI ADventure...με goretex!! αλλα σίγουρα δεν είναι καθαροαιμη εντουρισια....και λογο προστασίας κατέληξα στις forma |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|