|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μετατροπή R 1200GS σε ADVENTURE
Χαζεύοντας στο internet έπεσα πάνω σε αυτό!
Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάπου αλλού, οπότε το παραθέτω. Το έχει κάνει κανείς?? Γνώμες, απόψεις?? BMW R1200GS to R1200GS/Adventure Gas Tank Conversion |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μετατροπή R 1200GS σε ADVENTURE
Γίνεται, είναι θέμα γούστου και αναγκών!
Αν νομίζεις ότι σου χρειάζεται και σου "πάει" προχώρα! Να σκεφτείς ότι η μηχανή σου δεν θα είναι original με ότι αυτό συνεπάγεται Επίσης μεγάλη προσοχή γιατί κυκλοφοράνε πολλά κλεμμένα .... Ζήτα απόδειξη η τιμολόγιο προέλευσης του ανταλλακτικού! Υπάρχουν πράγματα στο Γερμανικό ebay που προέρχονται από διαλύσεις τρακαρισμένων μοτο! Μην δίνουμε τροφή στους κλέφτες.... |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ!!
Απλά το postάρισμα, εστιάζει κυρίως στην τεχνική σκοπιά της μετατροπής. Προφανώς και δε θα έκανα (εγώ προσωπικά) κάτι τέτοιο, για πολλούς και διάφορους λόγους! Last edited by MikeK; 09-07-2013 at 12:53. |
|
|||
|
|||
αστο φιλαρακι!!!!τι τα θες τωρα τα μαιμουδιζματα!!!
παραπανω βαρος παραπανω καταναλωση παραπανω καταπονηση γενικα της μηχανης και της τσεπης σου |
|
|||
|
|||
Τεχνικά δεν παίζει κάτι παράξενο, ουσιαστικά είναι η ίδια μηχανή!
Εκείνο που έχει σημαντική διαφορά κ λίγοι μετατρέψαντες δεν πειράζουν λόγω κόστους αλλά κ ύψους, είναι οι αναρτήσεις... 2 πόντοι ψηλότερο το αντβέ Επίσης χωρίς να είμαι σίγουρος υπάρχει διαφορά στην πρώτη ταχύτητα, αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος για την πρώτη ταχύτητα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι η αυτονομια, η προστασια στα ποδια, οι βαλιτσες και φυσικα η ανανεωση του ερωτα σου....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
|
|||
|
|||
Οι σχέσεις ειναι πιο κοντές γενικά έχει άλλη ανάρτηση έχει τα διάφανα πλαστικά στο πλάι άλλες ζάντες άρα παει μακριά το μαλλί ίσως σε συμφέρει ανταλλαγή καλύτερα εγω που είχα κάιμτην απλή και την adv έχουν τεράστια διάφορα το μόνο μείον της adv ειναι μια μικρή αστάθεια στην είσοδο της στροφής κατα τα αλλα ειναι το τέλειο μηχανάκι
|
|
|||
|
|||
|
|
|