|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Επιτέλους την απόκτησε
Συντοπίτες και συντοπίτισσες μετά από μεγάλη ταλαιπωρία το γράφοντα το φιλαράκι του απέκτησε το πολυπόθητο adv μόλις σήμερα . Και το ανεβάζω γιατί ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα ψυχικά μέχρι να τον κάνω να καταλάβει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΕΛΑ. Άργησε αλλά το κατάλαβε . Φώτο θα έρθουν με το καιρό γιατί έχει μεγάλες βλέψεις για την χόντρη του . Καλορίζικια φίλε Άκη η χόντρη σου και καλοτάξιδη να είναι {που είναι } και καλά χιλιόμετρα να έχεις σε ονειρεμένους τόπους και με την παρέα που θες (εμένα φυσικά)……!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιτέλους την απόκτησε
καλοριζικη να του είναι και καλα χιλιομετρα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλοταξιδο το εργαλειο!!!!
|
|
|||
|
|||
Άκη στα έλεγα, και τώρα κοντά… varaderistas???
Καλοτάξιδη και να την χαρείς. |
|
|||
|
|||
Καλορίζικη GS-ίστα!!!
|
|
|||
|
|||
καλοταξιδη και καλοριζικη ...πηρε τη σωστη αποφαση να αφησει το varkasoumie :sm5:
|
|
|||
|
|||
καλοταξιδη και καλοριζικη
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικη Ακη (σε κατάφερε ο άτιμος τελικά ) με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να προσέχεις τις παρέες σου . |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
[ευχαριστω για τα καλοριζικα φιλαρακι μου...] Απόσπασμα:
Κωστη ευχαριστω!!Το varaderistas παραμενει ως εχει......10 χρονακια ηταν αυτα!!! Απόσπασμα:
Φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ!!!Να εισαι καλα!!Στο varka..κατι που γραφεις ομως δεν θα συμφωνησω!! Απόσπασμα:
Ευχαριστω πολυ δημητρη!!!Εχω κακες παρεες τελικα!!! Ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα,αν και τα επισημα θα δωθουν με τις πρωτες φωτο και με το κλειδι στον διακοπτη!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιτέλους!!! | N4pSt3R | Καλώς ήλθατε | 21 | 04-10-2010 00:22 |
Επιτέλους!!!!!!!!!!!! | yannis | Διάφορα | 7 | 02-03-2010 20:35 |
Επιτέλους!!!!!!!!!!! | yannis | Χιούμορ | 7 | 30-05-2009 14:55 |
Επιτέλους | wolferin | Αστεία Video | 0 | 20-05-2009 14:34 |
Επιτέλους βγήκα | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 14-01-2009 14:47 |