|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Κράνος Shuberth S2: ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
Πωλείται κράνος Shuberth S2 Άσπρο - Γρι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ!! Μέγεθος Medium
Schuberth S2 Lines White/Grey - FC-Moto Shop Πληροφορίες και κριτικές Motofashion.gr S2 | Schuberth GmbH Helmet review: Schuberth S2 - Motorbike Helmet Reviews | MCN Φωτογραφίες από το εν λόγο κράνος.... Το πακέτο περιλαμβάνει: θήκη κράνους, αντιθαμβωτική ζελατίνα (pinlock), υποσαγώνιο και βιβλίο με οδηγίες Με τις ζελατίνες............ Με εσωτερική φιμέ ζελατίνα που δεν παραμορφώνει.......... Με τα ταμπελάκια λέμε...... ΑΦΟΡΕΤΟ! ΤΙΜΗ 520 ΕΥΡΩ!!!! Δεν συμπεριλαμβάνεται το σε-μεν!!!! Θανάσης - Αθήνα 6983514293 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κράνος Shuberth S2: ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
καλορηζηκο κε καλοφορετο !!
δεν θα σου το στερησω ....να στο αφησω να το χαιρεσαι !!! |
|
|||
|
|||
Και πολύ καλά κάνεις!! Έτσι, μπορεί να το πάρει κάποιος που θα το αξιοποιήσει.......
|
|
|||
|
|||
καλοπουλητο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πωλείται κράνος Shuberth S2 Άσπρο - Γρι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ!! Μέγεθος Medium
Schuberth S2 Lines White/Grey - FC-Moto Shop Πληροφορίες και κριτικές Motofashion.gr S2 | Schuberth GmbH Helmet review: Schuberth S2 - Motorbike Helmet Reviews | MCN Φωτογραφίες από το εν λόγο κράνος.... Το πακέτο περιλαμβάνει: θήκη κράνους, αντιθαμβωτική ζελατίνα (pinlock), υποσαγώνιο και βιβλίο με οδηγίες Με τις ζελατίνες............ Με εσωτερική φιμέ ζελατίνα που δεν παραμορφώνει.......... Με τα ταμπελάκια λέμε...... ΑΦΟΡΕΤΟ! ΝΕΑ ΤΙΜΗ 500 ΕΥΡΩ!!!! Δεν συμπεριλαμβάνεται το σε-μεν!!!! Θανάσης - Αθήνα 6983514293 |
|
|||
|
|||
Παιδια το κρανος τα σπαει!!!!
Εχω το ιδιο σε λευκο Το φοραω 3 μηνες τωρα. Τελεια εφαρμογη, Πολυ καλος αερισμος, Δεν θολωνει με τπτ με το Pinlock ουτε παραμορφωνει... Εγω το πηρα 480Ε αλλα το λευκο λεμε. Η τιμη ειναι σουπερ. Κλοπουλητο φιλε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω ένα shoei xr1100 αλλά η ποιότητα κατασκευής του schubeth είναι άλλο επίπεδο. Ειδικά η φιμέ ζελατίνα από μέσα είναι παρα πολύ βολική. Έχω στο καθημερινό μου κράνος και τσαντίζομαι που δεν έχει το Shoei! Το αγορασα 590 ευρώ στην Ελλάδα - σχεδόν όσο να το έφερνα από Γερμανία από το FCmοτο. Ας είναι καλά η ασφαλιστική..... Πάντως αν δεν το πουλήσω μέχρι το Πάσχα, θα σκοτώσω το XR1100 και θα κυκλοφορώ με αυτό...... |
|
|||
|
|||
ΤΙΜΗ 500 ΕΥΡΩ!!!!
up.......... |
|
|||
|
|||
|
|
|