|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Εισητηρια Roger Water
Ο Roger μας την έκανε με αλλαγή ημερομηνίας οπότε τα εισητήρια μας έμειναν.
Έχουμε και λέμε: Πωλούνται 2 εισητηρια για την συναυλία του Roger Waters (The wall, Pink Floyd) που θα γίνει στο Tera Vibe στη Μαλακασα την 1η Αυγούστου. Οι θέσεις είναι στο τμήμα Α εισιτήρια μπροστά στην σκηνή ή εισιτήρια καθήμενων με ιδανική ορατότητα όπως λέει εδώ:Pop + Rock Magazine / Νέα / Roger Waters live: μετάθεση της ημερομηνίας και χώρου Οι θέσεις δικαιούνται και παρκινγκ στο χώρο της συναυλίας. Τα αγόρασα 59 ευρώ το ένα, τα δίνω 90 ευρώ και τα δύο μαζί στην πόρτα σας (ταχυδρομικά δικά μου). Αποστολή μετά την πληρωμή σε τράπεζα ή paypal. Last edited by sterzam; 11-07-2013 at 21:22. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εισητηρια Roger Water
Tα θελω!!!
Στειλε μου με πμ το τηλ σου να μιλησουμε το πρωι!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και μομις τα ειδα σε σκεφτηκα ρε κ ωλοφαρδε........σε καλη μερια να τους απολαυσης....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατεβήκαμε αυθημερόν για τη συναυλία και ήταν τόση η ένταση και η ενέργεια που είχαμε, που στις 02:00 η ώρα ανεβήκαμε στη γριούλα και πήραμε το δρόμο της επιστροφής, για να μας βρει το ξημέρωμα να πλατσουρίζουμε στις παραλίες του Πλαταμώνα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και τι μας νοιαζει εμας.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Συζητάω με τα φιλαράκια μου . . . εσείς οι "άλλοι" δεν έχετε κανένα λόγο να χώνετε τη γλωσσίτσα σας.
|
|
|||
|
|||
μην του κολλατε του φιλου μου γιατι θα τα σπασω ΟΛΑ εδω μεσα........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι να λεμε γι'αυτη την μπαντα Νικο.......τα παντα ολα!!! Μαιος 89' ΟΑΚΑ... |
|
|||
|
|||
Από το "82-"84 ερχόμουν στο Μεγαλοχώρι, σε συναυλίες. Απόσπασμα:
Ρώτα τον φίλο μας τον Heepάκο και που αλλού έχουμε πρωτιές. Ραντεβού στον Χωλομόντα. Last edited by nikos-x; 12-07-2013 at 20:38. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|