|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Να του αφαιρεθεί η επιμέλεια; | |||
Ναι | 15 | 45.45% | |
Όχι | 18 | 54.55% | |
Ψήφισαν: 33. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αφαίρεση Επιμέλειας;
Εσείς τι θα λέγατε αν τον βλέπατε; Θα του αφαιρούσατε την επιμέλεια του παιδιού γιατί το εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αφαίρεση Επιμέλειας;
Δυστυχώς κάποιοι αδιαφορούν! Εχω δει τετρακάβαλο, φουλ ξεκράνωτοι, δύο παιδιά, στα διόδια της ΑΟ.
Και το πιό "ωραίο", ο τύπος φοράει κράνος..... |
|
|||
|
|||
Ο τύπος είναι απαράδεκτος δεν το συζητάμε καν...παει και γρήγορα.
Ομως αν θα έπρεπε να αφαιρεθεί στον συγκεκριμένο η επιμέλεια του παιδιού του τότε πρέπει να γίνει το ίδιο σε εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες γονείς που κάθε μέρα πάνε τα παιδιά τους σχολείο , στο φροντιστήριο , στην προπόνηση με κάθε λογής δίτροχο και φυσικά χωρίς κράνος.Εγω τους βλέπω καθημερινά και με πιάνει απελπισία.. |
|
|||
|
|||
Όχι γιατί το έχω κανει και εγώ.
|
|
|||
|
|||
Σε συνχαίρω για την ειλικρίνιά σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Αυτός δυστυχώς ψηφίζει την Κυριακή.
|
|
|||
|
|||
Αυτό δεν είναι τίποτα.........έχω δει ανεγκέφαλο πατέρα σε μηχανάκι να κάνει ελιγμό και το παιδάκι από πίσω -πολύ μικρότερο από του βίντεο- να "ξεφορτώνεται" στο δρόμο και ο άχρηστος να του ζητάει και τα ρέστα γιατί δεν τον έπιανε καλά και έπεσε
|
|
|||
|
|||
Απαράδεκτος! Έπρεπε στον ΚΟΚ να υπάρχει ειδικό άρθρο για αυτούς που εκθέτουν ανήλικους σε κίνδυνο. Το κακό είναι ότι το κάνουν όλοι, ιδιαίτερα εδώ στο νησί και μάλιστα τους φαίνεται και φυσιολογικό...
|
|
|||
|
|||
Ηρεμηστε ολοι σας...
πρεπει πρωτα να σκεφτουμε αν ειναι καποιος οικονομικα κατεστραμενος πατερας που δεν του εμειναν λεφτα να αγορασει ουτε κρανος στο παιδι του και δεν εχει αλλο τροπο να παρει απο εκει που ηταν και να το παει σπιτι ........ και ΜΕΤΑ να τον σαπισουμε στις βουρδουλιες στην πλατεια..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι από εσάς δοκιμάσατε τους ιμάντες του Γερανού της Τροχαίας; | Δήμος | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 10-03-2012 15:38 |
Ματαιώθηκε η προσπάθεια τέλεσης λειτουργίας στην Αγία Σοφία | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 01-10-2010 08:18 |
Εκτέλεσαν δυο άνδρες επειδή έβλεπαν Μουντιάλ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 6 | 20-06-2010 21:35 |
Έτοιμο προς διάθεση το Win 7 XP mode | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 23-10-2009 19:42 |
Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν δημόσια νεαρό ζευγάρι στο Αφγανιστάν. | Arkas | Κόσμος | 27 | 25-04-2009 18:49 |