|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μνημόσυνο του Βασίλη (ekatontarxos) στην Μεσσηνία, την Κυριακή 11-7-10.
Αγαπητοί φίλοι, την Κυριακή 11 Ιουλίου 2010, θα γίνει στην Μεσσηνία, το 40ήμερο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φίλου και μέλους μας Βασίλη Καυκούλα (ekatontarxos). Η τελετή θα γίνει στον Άγιο Αθανάσιο, στην Βαλύρα Μεσσηνίας, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν απευθείας στο μνημόσυνο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να διανυκτερεύσουμε στην Καλαμάτα, από την προηγουμένη. Η Βαλύρα από την Καλαμάτα, απέχει 23 χλμ. - μισή ώρα. Προτείνω διαμονή στην Καλαμάτα από την προηγουμένη, προκειμένου να "σπάσουμε" τα χιλιόμετρα στην μέση και να μας δοθεί η ευκαιρία να πιούμε ένα κρασί το Σάββατο το βράδυ, στην μνήμη του φίλου μας... Αναχώρηση Σάββατο πρωί στις 08:00 από Αθήνα και επιστροφή, Κυριακή απόγευμα - βράδυ. Λεπτομέρειες για την διαμονή, σύντομα. Πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να δώσουμε το παρόν και να απευθύνουμε το ύστατο "αντίο" στον φίλο μας. .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μνημόσυνο του Βασίλη (ekatontarxos) στην Μεσσηνία, την Κυριακή 11-7-10.
Θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ αλλά λόγω οτι την ίδια μέρα έχω μνημόσυνο συγγενικού μου προσώπου δεν θα τα καταφέρω να τιμήσω την μνήμη του φίλους μας.......
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μνημόσυνο του Βασίλη (ekatontarxos) στην Μεσσηνία, την Κυριακή 11-7-10.
προς το παρόν είμαι διαθέσιμος και έχω διάθεση
|
|
|||
|
|||
θα το ηθελα αλλα λογο του ταξιδιου που εχει κανονιστη
(βαλια καλντα) δεν θα καταφερω |
|
|||
|
|||
Αν είμαι Ελλάδα, δεν το συζητώ!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν θα το συζητούσα αν ήμουνα πιο κοντά.
|
|
|||
|
|||
Αγαπητοί φίλοι,
Θα βρίσκομαι στην Δανία από την Πέμπτη 8 / 7 μέχρι και την Τρίτη 13/ 7. Δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω. Καλό δρόμο σε όλους τους συμμετέχοντες, και με ασφάλεια στον δρόμο. |
|
|||
|
|||
εγω θα βρισκομαι στην ελαια κυπαρρυσιας...απο την παρασκευη,οποτε θα πεσουν τηλεφωνα
|
|
|||
|
|||
η διαδρομη για την κυπαρρυσια ειναι 2,5 ωρες και αρκετα ασφαλης..
νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν η διαμονη στο καλο νερο ή στην πολη της κυππαρυσιας απο την καλαματα... τελος παντων εγω ριχνω την ιδεα και οποιος θελει το συζηταμε... |
|
|||
|
|||
Κύριοι ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά δεν μπορώ να διανυκτερεύσω λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν είναι να ξεκινήσω το πρωί και να βρεθούμε Κυπαρισσία ή να βγώ Κόρινθο αν κατεβαίνει κανένας από Αθήνα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 378 | 27-04-2013 21:15 |
Εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 7/2/09! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 03-02-2010 16:56 |
Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 14:26 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 01:20 |