|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ελαστικα για το 800αρακι μου...
Καλησπερα,φιλος μου προτεινε για το 800αρι μου τα λαστιχα continental twin duro,η χρηση που κανω ειναι 50 50 ασφαλτο κ χωμα αλλα μου αρεσει και η πιο αγρια οψη του τρακτερωτου.
Τι λετε; Ποσο καλο τελικα ειναι αυτο το λαστιχο και τι αλλο μπορειτε να μου προτεινετε; Ευχαριστω εκ των προτερων! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικα για το 800αρακι μου...
Εγώ έβαλα τα continental TKC 80 , είναι πολύ καλά στο χώμα και στην στεγνή άσφαλτο (1,5 bar εμπρός-πίσω, πάντα) αλλά σε ψιλοβρεγμένη άσφαλτο, θέλουν πολύ προσοχή.
|
|
|||
|
|||
Εγω εβαλα τα Anakee 2 και πραγματικα ειναι κορυφαια....Σημερα που οδηγησα και με βρεγμενο οδοστρωμα μου αφησαν την καλυτερη εντυπωση.....
|
|
|||
|
|||
Δες και τα Heidenau scout k60, ιδανικά για χρήση 50/50....
|
|
|||
|
|||
Anakee 2 φοραω τωρα,καλα ητανωσπου να φαγωθουνε λιγο ...
10,000 κμ κανανε και αρχιζουν να φευγουν σε στροφες και βρεγμενα. Οποτε στο βρεγμενο δεν παιζει ομορφα το κοντινενταλ ε; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν έχεις βρεί λάστιχα να κρατάνε πάνω από 10.000 χιλιόμετρα χωρίς να χάνουν σε πρόσφυση ενημέρωσε και μένα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η μηχανη οταν την αγορασα καινουργια μου ρθε με αυτο το λαστιχακι... εκανα 19.000 χλμ μαζι του σε χωμα βροχες και κυριως ασφαλτο... κρατουσε ακομα εκπληκτικα καλα και το αλλαξα μονο γιατι ειχε αρχισει να με ανησυχει οπτικα.. βεβαια απο αναβατη σε αναβατη ποικιλουν αυτα...προσωπικα ειμαι 75 κιλα και ταξιδευω σχεδον παντα ξεφωρτοτος απο τριβαλιτσα κτλ. και κατι τελευταιο τωρα που το προσεξα... βλεπω στον τιτλο την φραση "800αρακι" και σκεφτομαι...αμα ανοιξει κατοχος 1200 σχετικο νημα θα το βαφτισει "1200αρακι";; οχι και 800αρακι το θεριο ρε παιδια...ημαρτον. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπροστά στα 1200 είναι 800αρακι, γενικότερα μια χαρα μοτοσακός είναι... Θα δω στην ομαδική,θενκς! |
|
|||
|
|||
Κανένα τακουνάτο...
Κι εγώ τα TKC80 έχω. Στην (στεγνή) άσφαλτο κολλάνε κάτω λόγω μαλακής γόμας αλλά αν πηγαίνεις πάνω από 120-130 δεν θα σου βγάλουν ούτε 4-5000 χλμ. Το προηγούμενο πισινό κράτησε 7-8000 χλμ ενώ το τωρινό στα 2500 έχει χάσει ήδη κάποια κομμάτια. Αν πηγαίνεις κυρίως άσφαλτο και ταξίδια μην τα βάλεις. Για 50-50 και μεγάλο χρόνο ζωής θα κοίταζα τα Heidenau με την ομαδική του Χάρη (siraxanz). Εκεί έχω βάλει και το link για το thread στο ADVrider όπου μιλάνε για τα συγκεκριμένα λάστιχα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μαζικές προσφυγές κι εδώ για το τέλος στα ακίνητα, μέσω ΔΕΗ! | Eftixis | Διάφορα | 3 | 24-09-2011 08:47 |
..Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, Δολομιτικο μοτο-clipακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 29-06-2011 13:21 |
...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 50 | 01-05-2011 23:04 |
το 800αρακι μου | stelios1977 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 30-10-2010 16:42 |
για τους 800αριδες!!!! | wet & dirty | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 21-02-2010 00:06 |