|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΣΚΑΡΑΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Τσαντάκια σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζει σε όλες τις μοτοσικλέτες.
Με μια κίνηση με φερμουάρ γίνεται διπλάσιο σε μέγεθος. Με πολλές θήκες - όλες με φερμουάρ. Με ιμάντες για να το δένετε όπου σας εξυπηρετεί. Τιμή ειδικά για το GS Forum το δίπατο μόνο 75 € τρίπατο 95 ευρώ βγάλαμε όμως και τρίπατο 37χ42χ35 για περισσότερη χωρητικότητα στα 95 ευρώ. Και το έχουμε σε τρία χρώτα μαυρο-γκρι-καφέ. Σας ευχαριστώ, Αντώνης Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 26-10-2013 at 01:07. Λόγος: Προσθήκη προϊόντων !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΣΚΑΡΑΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
αν και νομίζω βρίσκεται σε λάθος ενότητα, η ερωτήσεις μου είναι:
1) αν είναι αδιάβροχο και 2) τις διαστάσεις του Φώτος πάνω σε σχάρες μηχανών για να καταλάβουμε το μέγεθος και πως θα δείχνει είναι καλοδεχούμενες! |
|
|||
|
|||
ΘΑ ΒΟΗΘΑΓΕ ΠΟΛΛΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να είναι "αντιγραφή" του αντίστοιχου της touratech (ως αναφορά το σχεδιασμό και διαστάσεις), ίσως να είναι και αυθεντικό kahedo..
Μου αρέσει...περισσότερες πληροφορίες έχουμε? |
|
|||
|
|||
με ενδιαφερει ενα τεμαχιο.αμεσα
|
|
|||
|
|||
Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση και σε ενημερώνω το τσαντάκι που βλέπεις στη φωτογραφία είναι: 37χ42χ15 και γίνεται 37χ42χ25 και βγαίνει δίπατο στη τιμή των 75
βγάλαμε όμως και τρίπατο 37χ42χ35 για περισσότερη χωρητικότητα στα 95 ευρώ. Και το έχουμε σε τρία χρώτα μαυρο-γκρι-καφέ.Και πάλη σε ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λίτρα;
|
|
|||
|
|||
Νομίζω αν βρεις το αντίστοιχο στο κατάλογο της touratech θα απαντηθεί η ερώτησή σου..
|
|
|