|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Σέλλες Adventure
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ
Ο Πέτρος εξαποκουζουλάθηκε και ζητά σέλες ομπρός και οπίσω από ADVE σε κάθε κατάσταση! Αν υπάρχει ελλειπομετρής φίλος με adve δεκτή και η ανταλλαγή με τις δικές μου που είναι άψογες όπως και ο καλλίπυγος νέος που τις χρησιμοποιεί αρκεί να είναι σε ανάλογη κατάσταση και δεν χρειαστεί να μείνω από σέλα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέλλες Adventure
Ακούσαμε, Ακούσαμε
ζηλιάρη! αρχίζεις από τη σέλα και μετά αλλάζεις σιγά σιγά όλη τη μηχανή... |
|
|||
|
|||
πετρο σου βρηκα ντεποζιτο adve που μου ζητησες!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σου είχα ζητήσει και γκόμενα με βενζινάδικο! Πάλι μισή δουλειά έκανες? |
|
|||
|
|||
geia ithela na rwtiso kati poso kairo tin exeis tin sella pou dineis???exei 2 skales san tin adventure??se rwtao giati exo ena adventure kai isos endiaferomai.....
|
|
|||
|
|||
Εχω Adve αλλα δεν εχω προβλημα με το υψος τοσο οσο με το γεγονος οτι ειναι σκληρη η σελα του adve οποτε θα ενδιαφερομουνα για αλλαγη με την σελα του απλου gs εαν αυτο εννοεις πετραν!Η σελα μου εννοειται πως ειναι σε αψογη κατασταση..!!
Last edited by Didos81; 22-10-2009 at 18:53. |
|
||||
|
||||
Εσύ δεν μας είπες,
γιατί τις ψάχνεις ;;;;
|
|||
|
|||
Πήραν μπόι τα παιδιά φέτος!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά η τράμπα έγινε με εξαιρετικά αποτελέσματα! Ελπίζω ο φίλος Κωνσταντίνος να είναι το ίδιο ευχαριστιμένος όσο εγώ!
Υ.Γ. Το πάω σιγά σιγά για adve........... Το θεματάκι όποιος θέλει το κλειδώνει......... Last edited by pepax66; 29-10-2009 at 12:49. |
|
|||
|
|||
ΟΧΙ μη!!!!! θελω και εγω ανταλλαγη! μην ανοιξω αλλο θεμα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1150 GS ADVENTURE | Πάνος | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 17 | 29-12-2009 04:40 |
BMW GS ADVENTURE | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 49 | 27-12-2009 18:54 |
BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 08:54 |
Ktm 990 adventure καινουριο | taksidiotis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 11-07-2009 14:56 |