|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βολτούλα πριν την Ηρακλειώτικη πίτα
Την Κυριακή 13 Μάρτη η Ηρακλειώτικη παρέα θα πραγματοποιήσει εκδρομούλα στα μέρη της Νεάπολης - Πλάκας - Ελούντας - Αγίου Νικολάου με προοπτική επιδρομής στο γνωστό μαγαζάκι στη Λατσίδα για τα "τσιμπήσουμε"...
Ραντεβού στις 09:30 στο Γρηγόρη στην Καζαντζίδη με γεμάτο ρεζερβουάρ. Όσοι θέλουμε καφεδάκι - πρωινό - κουβέντα θα πάμε απ'τις 09:00. Εννοείται πως όποιος από τους Λασιθιώτες φίλους θέλει να βρεθούμε θα βρει στο προφίλ μου το κινητό μου. Για να μαζευόμαστε!! Last edited by yns; 10-03-2011 at 00:58. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ] Σουβλάκια στη Λατσίδα...
Καλά να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Αν λες για τον Νίκο Παπατζανάκη, μπαίνοντας στην Λατσσίδα, κάπου στ' αριστερά, να του δώσετε πολλά φιλάκια.
Είναι ψυχάρα κι αδερφός. Είναι αυτός με το μουστάκι και την πετσέτα στον λαιμό. Καλά να περάσετε. . . είμαι σίγουρος. Last edited by nikos-x; 10-03-2011 at 01:44. |
|
|||
|
|||
αντε να μαζευοματε..........
|
|
|||
|
|||
Φυσικά μην ξεχνούμε και τους μπουμπουριστούς Χοχλιους μέσα διπλός και παραγγέλνω στην πεθερά μου που κατοικοεδρέυη έναντι ταβερνείου χορτοπιτάκια
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε . |
|
|||
|
|||
Καλό test derlikoning φιλαράκια!!!
|
|
|||
|
|||
Αυτο δεν χανεται μαγκες μεσα εννοειται......
|
|
|||
|
|||
Ραντεβού λυπών στου Γρήγορη την Κυριακή !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μέσα πεζός... Μέχρι την Κυριακή ο Αλλάχ είναι μεγάλος...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΡΗΤΗ 5 με 28 Αυγούστου | MARK | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 69 | 09-08-2010 15:04 |
ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ) | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 14-02-2010 22:47 |
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 24-01-2010 11:45 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 21:14 |