|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ
...η ατιμωρησία σε αυτή τη χώρα ζει και βασιλεύει,
...πολλά ανεγκέφαλα κ...παιδα με την ανοχή των αβανταδόρων-νταβατζίδων δρουν ανεξέλεγκτα, ...που ο πολιτισμός του νεοέλληνα έχει on&off (αυτό του τηλεκοντρόλ), ....... 2 φωτογραφίες από ΠΑΘΕ Βόλου-Λάρισας Κάποιοι φρόντισαν επιτέλους ο ταξιδευτής να σταματά στα parking χωρίς να χρειάζεται να κλείνει την μύτη του από την μπόχα των ούρων και των σκ@τών ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν σωστό πως αυτός ο χώρος είναι ο κατάλληλος ώστε να δηλώσουν δημόσια πόσο κάφροι είναι. |
|
|||
|
|||
Κι αν δεν τα έχουμε πληρώσει χρυσά Βαγγέλη ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ
Απόσπασμα:
ειλικρινά σε πιάνει μεγάλη θλίψη αντικρύζοντας τέτοιο θέαμα. Στην πόλη μου ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι πινακίδες ενημέρωσης είναι βαμμένες από ΑΕΚ, ΑΟΤ, διαφημιστικά αυτοκόλλητα και άλλα πολλά. Βλέπουμε ποιοί τα κάνουν, ο δήμος ξέρει (και σφυρίζει αδιάφορα), κανένας δεν τα καθαρίζει (σε αυτό το σημείο φταίμε και εμείς) και διαιωνίζεται μια θλιβερή κατάσταση...... |
|
|||
|
|||
Πόσο δίκιο έχεις.
Τα έχουμε πει και σε άλλο θέμα. Τόσα κτήρια, με ιστορία, στολίδια, που μας διδάσκουν κιόλας και τα βλέπουμε βαμένα. Κατάλευκα μάρμαρα ``μαραζώνουν`` με ``φιγούρες`` οι περισσότερες στην μορφή .....f... me γιρλάντες... Και έπειτα μιλάμε για γνώση, και πολιτισμό. Ουστ στα ρεμάλια. |
|
|||
|
|||
Γιατί μας πειράζει...;
Δεν είναι μέσα στο γενικευμένο κλίμα ανοχής και ανεκτικότητας; Τουλάχιστον εγώ αυτήν την εντύπωση μου δίνεται να καταλάβω... Πέραν, την "παιδείας" και αυτών των ωραίων λόγων που λέμε όλοι μας, ποια νομίζετε πως πρέπει να είναι η λύση στο θέμα των βανδαλισμών γενικότερα; Γιατί καλά είναι λέμε, να διαπιστώνουμε και να εκνευριζόμαστε, αλλά ποια νομίζετε πως είναι η λύση; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η γνώμη μου όσον αφορά το θέμα των βανδαλισμών αφορά την τιμωρία για παραδειγματισμό και κατά δεύτερο λόγο την πρόληψη (η οποία δεν θα έρθει από την μια μέρα στην άλλη αλλά μέσω ζυμώσεων της ίδιας της κοινωνίας). Σε "τσάκωσα" χουλιγκάνι, ερωτευμένε, wannabe ζωγράφε, τζαμπατζή καταστηματάρχη που θέλεις να διαφημίσεις το προϊόν σου? Για αρχή με δικά σου έξοδα βάφεις-καθαρίζεις-γυαλίζεις τον χώρο που λέρωσες. Σε ξαναπιάνω να το ξανακάνεις? Τσουχτερό πρόστιμο ΑΜΕΣΑ πληρωτέο για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου. Σε ξαναπιάνω τρίτη φορά? (δεν νομίζω να υπάρξει). Μέχρι 2 χρόνια φυλάκιση λέει ο νόμος για φθορά πινακίδας σήμανσης. Έχετε ακούσει ποτέ να εφαρμόζεται αυτός ο νόμος? Φυσικά όχι. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι παράλογος και μη εφαρμόσιμος (όπως και πολλοί άλλοι). Χρειάζονται άλλες εφαρμόσιμες ποινές οι οποίες θα έχουν όσον το δυνατόν λιγότερα "παράθυρα". Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια αλλά όλοι μας ρε παιδιά δεν έχουμε νιώσει πως ζούμε σε μια ατελείωτη μπανανία? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δρόμος Γρεβενών-Καλαμπάκας (λίγα χιλιόμετρα μετά το Μουργκάνι) υπάρχουν δεξιά-αριστερά του δρόμου μικροπωλητές οπωρ/κων.
Ο εξυπνότερος εξ αυτών σε μια προειδοποιητική πινακίδα για δεξιά στροφή έχει κρεμάσει χάρτινη ταμπέλα (που καλύπτει πάνω από το μισό της πινακίδας) που μας πληροφορεί πως το κατάστημα διαθέτει και "ΣΥΚΑ". Το λάθος μου είναι που δεν σταμάτησα να την πετάξω την πρώτη φορά που την είδα. Αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερα να ειδοποιήσω την αστυνομία και να περιμένω εκεί για να δω τι θα γίνει. Θα ανέβω σύντομα και αν την ξαναδώ θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... |
|
|||
|
|||
αυτο που ολοι κατηγορουμαι και φωναζουμε οτι δεν μας αρεσει.,.,.,το κανουν τα δικα μας παιδια,.,..,και σιγουρα δεν το εμαθαν απο μονα τους.,.
σιγουρα δεν αρεσει σε κανενα αυτο που βλεπει .,. και εγω ντραπηκα οταν στην βαρκελωνη σε μνημειο του γκαουτι ειδα το (παοκ ρε) αλλα αντι να βριζουμε τα κολοπαιδα του γειτονα .,.,.ασ ξεκινησουμε απο το σπιτι μας να διορθωνουμε τα λαθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βαγγελη εχεις τεραστιο δικιο φιλε |
|
|