|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...
Σε φανάρια επί της Βουλιαγμένης σήμερα και ενώ περίμενα στο κόκκινο για περάσω κάθετα με περνάνε δίπλα μου, και μένα και το κόκκινο, σβουμ σβουμ δυο μηχανές. Ξεκράνωτοι και χωρίς πινακίδες.
Τους προλαβαίνω με το που ανάβει πράσινο, πάω δίπλα στον έναν, "αστυνόμοι;" του λέω;;; Με διάπλατο το χαμόγελο και ελαφράν αμηχανία αγελάδας, μου λεει:"Χεχε, τι να κάνουμε;;;" Αράζουν αμέσως μετά σε γνωστή καφετέρια που βλέπω συχνά να είναι αστυνομικές μοτοσυκλέτες. Σήμερα ήταν άλλες δυο εκεί. Φεύγω. Η πίεση χτυπάει κόκκινο. ^%^$&*^&* σκέφτομαι μέσα μου, σας πληρώνουμε για να εφαρμόζετε το νόμο και να προστατεύετε τους πολίτες και εσείς αμαυρώνεται τη φήμη του μοτοσυκλετιστή με την παιδεία που έχετε και με το μυαλό που κουβαλάτε... Δεν κάνω 200μ πιο πέρα και βλέπω άλλες 2 αστυνομικές μοτοσυκλέτες να έχουν σταματήσει παπάκι ξεκράνωτο... Τι βιάστηκα να μιλήσω; Αφού υπάρχουν και ενσυνείδητοι συνάδερφοι τους μοτοσυκλετιστές που εφαρμόζουν το νόμο.... Με τις υγείες μας και ζήτω που καήκαμε. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...
Τους βλέπω κάθε μέρα στην Μεσογείων,που αλλάζουν τις μηχΑνες τους ,με τα υπηρεσιακά τους......το μεγαλύτερο ποσοστό ξεκρανωτοι και χωρίς πινακίδες
Μικρά παιδιά που οι περισσότεροι τώρα μπήκαν στην αστυνομία,πόσο λανθασμένη νοοτροπία έχουν στο κεφάλι τους Μαμημενη εξουσία....αν δώσεις στον ελληνα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
διευθυντής τμήματος ασφαλείας μου είπε ότι κυκλοφορεί χωρίς πινακίδα διότι σε γνωστό αναρχικό blog καταγράφουν και αναρτουν πινακίδες από ιδιοκτησίες αστυνομικών για τα ...περαιτέρω.....
δεν ξέρω αλλά έχει ένα νόημα..... βέβαια η αναρχία στα ιδιωτικά τους οχήματα παρουσιάζεται σαφώς πολλά πολλά χρόνια πριν.... μια από τις προηγούμενες μηχανές μου, την είχε αστυνομικός και εγώ ήμουν αυτός που βίδωσα πρώτη φορά τις πινακίδες πάνω στη μοτό αν και ήταν ήδη κάποια χρόνια στη κυκλοφορία..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ας το δεχτουμε αυτο με τις πινακιδες....το κρανος και τα κοκκινα??????
ασε που αν μπλεξει σε κανενα ατυχημα και δεν εχει πινακιδα ...εγω προσωπικα θα τον πηδ....σα,οπως χιλιοι αναρχικοι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πες μου εσύ ότι είσαι "αναρχικός" και βλέπεις σταδιακά τις δύο φάσεις που φωτογράφισα. Σου ανάβουν ή δε σου ανάβουν τα λαμπάκια με τα ####παιδα;;; |
|
|||
|
|||
Εχει μιά βάση η μη χρήση πινακίδων. Σε ξάδερφο φίλου μου, ασφαλίτη, του έκαψαν τη μηχανή κάτω από το σπίτι του. Αλλά όλες οι άλλες παραβάσεις δε δικαιολογούνται με τίποτε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όπου βλέπω μηχανή χωρίς πινακίδα και προκλητική συμπεριφορά θεωρώ αμέσως ότι είναι αστυνομικός...δεν θα χρειαζόμουν το blog για να τον κουτουπώσω......από τί κρύβονται ? στις 20 μηχανές στο φανάρι δεν μπορείς να διαβάζεις πινακίδες και να θυμηθείς ποιά ήταν αναρτημένη στο blog...Αν όμως η μία από τις 20 δεν είχε πινακίδα, θεωρώ ότι κατά 80% θα ανήκε σε αστυνομικό...εύκολο δεν είναι ??? Να σου πώ γιατί νομίζω ότι τις βγάζουν ??? οι κάμερες στους δρόμους δεν καρφώνουν μόνο τους άλλους αλλά και τους ίδιους που κάνουν ταρζανιές......σκεφτείτε το.....τα τσογλάνια.... |
|
|||
|
|||
Διόλου απίθανο, έχω ακούσει πως την ίδια τακτική ακολουθούν κ δεσμοφύλακες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 09:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 14-10-2010 00:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 23:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 16-01-2009 00:31 |