|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
jim_gs
jim_gs
''έχω'' το όνομα αλλά όχι την χάρη, μια αρχή είναι και αυτό.. Είμαι ο Δημήτρης από Βόλο αλλά εδω και ενάμιση χρόνο μένω Αθήνα, είμαι κάτοχος ενός ταπεινού yamahaxt660x του '06 το είχα επιλέξει για να μπορώ να κινούμε εύκολα στους δρόμους της επαρχίας, οι ανάγκες όμως άλλαξαν εδώ στην Πρωτεύουσα. Ελπίζω να με βοηθήσετε στο τι να προσέξω για να επιλέξω μιας 1200R. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: jim_gs
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντα Πάντα σε όλους τους δίκυκλους που πατούν σ αυτήν την τετρατροχοκρατουμενη γη!! |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες στην καλύτερη παρέα.
|
|
|||
|
|||
Συνονόματε,
καλωσόρισες στην παρέα μας. Εδώ θα βρείς πολύ διάθεση για ταξίδια, καλή παρέα και ανταλλαγή απόψεων για ό,τι ενδιαφέρει τον σύγχρονο μοτοσυκλετιστή και όχι μόνον. Καλή επιλογή στην απόκτηση της νέας σου αγάπης και για ό,τι μας χρειαστείς, είμαστε στην διάθεσή σου! |
|
|||
|
|||
ευχαριστω και παλι..
Αν ολα πανε καλα μεχρι το Σαββατο θα εχει φυγει το xtακι και ειμαι σε μια φαση τρελας!!! την θελω τωρα!!!!!!! αλλα πρεπει και να προσεξω!!! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή......
|
|
||||
|
||||
Φίλε Δημήτρη,
καλωσήρθες στην παρέα μας ... Να έχεις πολλά και καλά χιλιόμετρα με την νέα σου αγάπη (μόλις έρθει .... )!!!!! Πάντα γερός και πάντα "όρθιος" ..... .
|
|||
|
|||
καλως ηρθες και παντα ορθιος
|
|
|||
|
|||