|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βόλτα Στη Ήπειρο
Μετά από αρκετό καιρό που έχω να κάνω ταξίδι με τα της συζύγου μου αυτό το ΠΣΚ θα είμαι στην "μαγευτική Ήπειρο "
Το πρόγραμμα είναι ως εξής σήμερα θα διανυκτερεύσουμε στην Άρτα μιας που θα φύγουμε απογευματάκι Αύριο Σάββατο θα ήμαστε για μπανάκι μεταξύ Πάργας και Πρέβεζας και επιστροφή Άρτα Την Κυριακή θα κατέβουμε Αστακό Αιτωλοακαρνανίας να βρούμε τον ALX1150 για μπανάκι και μάσα σε ταβέρνα "τρελή" ,Έπειτα επιστροφή στην έδρα μας εν αναμονή της αδείας Όποιος είναι προς τα εκεί και θέλει ας ρίξει Ρ.Μ το τηλέφωνο του να βρεθούμε για και ότι "προκύψει" (καφέ-ποτό κλπ δραστηριότητες ) μιας και θα έχουμε φορητό μίνι Πι.Σι μαζί μας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βόλτα Στη Ήπειρο
Σωτήρη καλά να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Kαλές διακοπές.
|
|
|||
|
|||
Σωτήρη αν ερθεις κατα Βραχάτι πλευρά(εστω και περαστικός) ρίξε μου ενα τηλέφωνο κατάμουτρα
|
|
|||
|
|||
Φιλιά στην πατρίδα μιας και είμαι απο την ΑΡΤΑ
|
|
|||
|
|||
Γεια σου πατριωτη!Αρτα λεω και κλαιω...
|
|
|||
|
|||
Kαλά να περάσει Σωτήρη.Αν βρεθούμε θα κεράσεις βέβαια για τη γιορτή σου ;;;;;
|
|
|||
|
|||
Καμμιά φωτό θα ανεβάσεις κολλητέ ή θα περιμένουμε για πολύ ακόμη;
|
|
|||
|
|||
ΕΕΕΕ να γυρίσω σπίτι ντε
|
|
|||
|
|||
Περιμένουμε !!!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βόλτα στο Παναχαϊκό | lykos27 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 22-06-2009 01:36 |
Βόλτα 360 μοιρών στον Παράδεισο!!! | Black_Shadow | Κόσμος | 5 | 10-04-2009 23:29 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 06-04-2009 00:17 |
Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 16:37 |