|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ
καλησπέρα
εχω R 1200 GS μοντ 2009 και εχει πάνω την μαμα Ζελατινα. το υψος μου ειναι 1.87 και τρώω πολυ αέρα . εχει καποιος να προτεινει κάτι? εχω δει αυτο το εχει δοκιμάσει καποιος? Vendita CUPOLINO FUME' + TELAIETTO BMW R 1200 GS R1200GS ADV | Accessori Moto | Ricambi Moto | WRS Evotech San Marino. ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ
Εγω εχω αυτη
KAF330 - Screens & spoilers ειμαι 1.95 και η καλυψη ειναι καταπληκτικη. Σε υψος δε θα βρεις κατι μεγαλυτερο. Αν εξαιρεσεις κατι σχολια του τυπου "τι δορυφορικο πιατο ειναι αυτο" τοτε ολα καλα. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
σας ευχαριστω και θα το κοιταξω, αυτο που με ενδιαφέρει κυρίος είναι να ταιριαζει και με την κουκλα μου ενημερωτικα σας αναφερω οτι εστειλα mail στο website που εχω βάλει και μoυ ειπαν οτι μπορουν να μου το στειλουν δωρεαν αλλα την τιμη δεν την κατεβαζουν
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τι τιμες μιλάμε ??? και αν δινουν και το μπαρακι για ADV ?? |
|
|||
|
|||
Εγώ έβαλα της Givi με 105 ευρώ νομίζω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Αν θέλεις ρίξε της μια ματιά. Είναι αρκετά ψηλή και θα σε καλύψει νομίζω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πηρα τηλ σημερα και η τιμη ειναι 100 ευρα +φπα χωρις το μπαρακι |
|
|||
|
|||
Είναι απλά τα πράγματα..
Αν θές ψηλή ζελατίνα , θα "χαλάσεις" λίγο την εμφάνιση και θα την κάνεις λίγο πιο τουριστική.. δηλαδή μέχρι 160-170 χλμ ουτε που θα καταλαβαίνεις αέρα : Ζελατίνα ERGO BMW R 1200 GS -07 διάφανη - ΝΕΑ ΤΙΜΗ by: Wunderlich - MotoRAID ή Ζελατίνα Issota (τύπου Adv.) BMW R 1200 GS διάφανη by: Isotta - MotoRAID Αν θέλεις να δείς και λίγο την εμφάνιση , αλλα να μην έχεις την τέλεια κάλυψη, άρα θα είσαι κύριος (και όταν λέω κύριος εννοώ οτι δεν θα καταλαβαίνεις καθόλου αέρα) έως τα 130-140 : Ζελατίνα Issota (+20mm) BMW R 1200 GS διάφανη by: Isotta - MotoRAID Ζελατίνα BMW R 1200 GS ZTechnik by: Ztechnik - MotoRAID Πιστεψέ με, έχω δοκιμάσει ένα κάρο ζελατίνες |
|
|||
|
|||
ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ERGO ΤΗΣ Wunderlich ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΛΟ GS ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΤΙΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ, ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΚΛΑΔΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΛΥΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ. ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙ, ΑΥΤΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ,ΕΝΩ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ.ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σας!
Με 1.92 ύψος και οδηγώντας το F 650GS 2004 ποια ζελατίνα; Υπάρχει κάποια ζελατίνα κοντά στα 53 εκατοστά που να καλύπτει τις ανάγκες αυτές; Ευχαριστώ! |
|
|