|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Η ΜΑ....... ΕΓΙΝΕ.....
Στις 22/7 πηγα στη BMW για αλλαγη τσιμουχας πισω στο διαφορικο(πισω απο το μαυρο καπακι που γυρναει με την φορα της ροδας).24/7 που λετε πηγα να το παραλαβω,,,,,,,και με το που φτανω στο μαγαζι πεφτω κατω να δω αν εχει γινει καλη δουλεια......τι το ηθελα?????????????????αυτο που βλεπω ειναι κατσαβιδιες γυρω γυρω ,χτυπηματα (με σφυρι μαλλον)και σε καποιο σημειο να εχει φυγει το υλικο...............οπως καταλαβατε εγινα τουρκος....και ηρθε ο (ΜΑΣΤΟΡΑΣ)και μου λεει το μαγικο............<ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΤΣΙΜΟΥΧΑ>.........Για να μην πολυλογο,ο ιδιοκτητης της εταιριας μου υποσχεθηκε οτι θα μου το φτιαξει....η με βαψιμο,,,η με αλλαγη.
μετα απο καποιες μερες μου το αλλαξε λεγοντας οτι θα το επισκευασει με στοκο και βαψιμο.........!!!μετα απο καποια mail στην μαμα εταιρια και απο πολλα τηλεφωνα καταφερα να αναγκασω τον ιδιοκτητη της εταιριας να μου το αντικαταστησει με το ετσι θελω................!!ακομα περιμενω να με παρουν τηλ να πας να το φτιαξω και με εχουν καθυστερησει παρα πολυμε την δικαιολογια οτι κανουν απεργια τα φορτηγα.......αντε να δουμε ποτε θα με παρουν.θα σας ενημερωσω για οποιοδηποτε νεο...[/QUOTE]... Last edited by scorpiobmw; 28-09-2010 at 22:12. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΜΑ....... ΕΓΙΝΕ.....
Τι λες ρε φίλε, κάποιοι τύποι είναι απαράδεκτοι... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να έχεις την κούκλα σου στην αρχική της κατάσταση.
Πες μας όμως έστω και με πμ σε ποιο συνεργείο έγινε το περιστατικό για να έχουμε και εμείς το νου μας . |
|
|||
|
|||
ρε φιλε την ιστορια σου την θυμαμαι πριν πολυ καιρό!!
ακόμη τιποτα? |
|
|||
|
|||
ακομα ...περιμενω
|
|
|||
|
|||
και έλεγα...που το έχω ξαναδιαβάσει ????????? δώσε τον έμπορο..στεγνά να ξέρουμε να φυλαγόμαστε από τις κατσαβιδιές του... |
|
|||
|
|||
ευχαριστω .....
|
|
|||
|
|||
στου Κ/ΟΥ το πηγες?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αφου κατάφερες να βγάλεις άκρη με τους μακάκες,πάλι καλά....
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας πείς που το πήγες να το έχουμε υπόψη μας ...
|
|
|