|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα απο Λαρισα
Καλησπερα σε ολους!!!!
Ειμαι ο Κυριακος,κατοχος ενος GS 1200 adv. Παρακολουθω το forum απο καιρο,χωρις ομως να γραφω. Αφορμη να γινω πιο ενεργο μελος της παρεας ειναι το προσφατο ταξιδι μου στην Τυνισια με την γνωστη πλεον τρελοπαρεα!!!!(LakisGS,hawk eye, Manos, Notis). Ευχομαι παλλα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλησπερα απο Λαρισα
καλως ηρθες στην παρεα και καλα χιλιομετρα να εχεις ...
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες...
|
|
|||
|
|||
καλως ορισες Κυριακο, καλα ταξιδια να εχουμε φιλαρακι και καλα post
Και που ΄σαι..... φουσκωστο-φουσκωστο...φουσκωστο κι αλλο Last edited by hawk eye; 17-11-2011 at 22:46. |
|
|||
|
|||
Καλώς τον, καλώς τον!! Αδελφέ μου σου εύχομαι να έχεις καλά και πολλά χιλιόμετρα (τα περισσότερα να τα κάνουμε μαζί ), καθώς επίσης και πολλά ιντερνετικά χιλιόμετρα, μέσω του forum μας, "γεμάτα" από όμορφες εικόνες και αφηγήσεις...!!! Δεν θέλω τίποτα γατιά, σκυλιά και τέτοια μασκαραλίκια...
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Κυριάκο καλά να περνάς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Κυριάκο και πάντα όρθιος!!
|
|
|||
|
|||
Κυριάκο γείτονα, καλώς όρισες στην μεγάλη και όμορφη παρέα... Είναι χαρά μας να σε έχουμε μαζί μας, και τι περισσότερο,που είσαι φίλος του καλού μας Λάκη... (καλό παιδί, αλλά δεν πίνει τσίπουρο!!) Καλά χλμ να έχεις... |
|
|||
|
|||
καλώς ήρθες και μιας και είμαστε γείτονες ελπίζω να τα πούμε και από κοντά.
Οσο για τις βόλτες σου ευχομαι πάντα τέτοια!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |