|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Carbtunen ή twinmax...???πιο αξιόπιστο πιο??
καλησ[ερα ερευνω πιο ειναι καλυτερο για αγορα και πιο ευκολο στην χρηση του γοα ρυθμισμα κυλινδρων κ.τ.λ
Carbtunen ή twinmax...??το εχει δοκιμασει κανενας??εαν ναι απο που το εχει παραγγειλει?? Last edited by kostaskyriakos; 29-11-2011 at 01:17. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Carbtunen ή twinmax...???πιο αξιόπιστο πιο??
Έχει ένας στην Καλαμάτα νομίζω...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αυτος θελει 10 euro...είναι ακριβως #####!!!! καμια αλλη γνωμη>>/ |
|
|||
|
|||
Τί γελάς ρε? (Βασιλάκη ψηλέ και όμορφε, καλημέρα.) Για αυτό στο έβαλα, για πλάκα. |
|
|||
|
|||
Φίλε μου η δια φορα ειναι μια.....
το ένα εκμεταλευετε την αρχή των συγκινονουντων δοχειων...... το άλλο εκμεταλευτετε τα ηλεκτρονικα.......... απο εκει και πέρα απλή εξοικειωση ειναι και στα 2 εγώ ..θα προτιμούσα τα...συγκινονουντα δοχεια.....γιατι το θεωρω πιο αξιόπιστο(οπως λεει και ο συντροχός μας boxer) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
THNX. Γιατί όμως όταν εγώ ρωτάω στον Παναγιωτόπουλο μου λένε ότι το σύστημα αυτορυθμίζεται? Επίσης γράφεις από τις αρχές του 2009. Δεν ήξερα ότι είσαι τόόοοσο παλιομέλος. |
|
|||
|
|||
φιλε καλησπερα,εχω το twinmax εδω κ 3 χρονια περιπου,ειναι απλο στη χρηση του κ αρκετα ακριβες(δοκιμασμενο κ σε αντιπαραβολη με το μηχανημα της bmw),για το carbtune δεν ξερω να σου πω κατι...
|
|
|||
|
|||
...αγορασα κι εγώ ένα τέτοιο μπλιμπλικι...
με 9,00 €πουλα κάνω όχι μόνο ρύθμιση αλλά πλενω κ τη μηχανή στο χέρι...με ατμο.... στεγνό καθάρισμα.... billακο δεν θα μου φας τους πελάτες.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συγχρονισμός καρπυρατερ με Twinmax | lefteris-kal | Πωλήσεις γενικώς | 26 | 28-11-2011 14:39 |
Έλα να μαζεύονται ....οι αξιόπιστοι!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 22 | 07-10-2011 21:27 |
...συγχρονισμός των κυλίνδρων σε R1200GS!!.. με βοήθεια του Twinmax! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 21 | 04-09-2010 15:43 |
TWINMAX | sokin | Ζήτηση | 2 | 23-03-2010 16:14 |
Αξιόλογοι άνθρωποι .. | Carduelis | Γενικά - Αναβάτης | 1 | 09-01-2010 20:25 |